” Bold is the new sexy ” – MICHAELA DE LA COUR stöttar cancerforskningen

” Bold is the new sexy ” – MICHAELA DE LA COUR stöttar cancerforskningen

Blogozines konstauktion 14e Maj på djurgården i direkt anslutning till Sluta Röka Loppet. Varenda öre som konstverken säljs för går oavkortat till den livsviktiga cancerforskningen och cancerfonden. Sju verk målade av sju fantastiskt begåvade nutida konstnärer har blivit elva!! Här ser ni det senaste bidraget som kommer från ingen mindre än Michaela de la Cour.

Michaela de la Coer " Bold is the new sexy "
Michaela de la Cour ” Bold is the new sexy “

– Jag målar med alla mina känslor så från mina tankar ger jag sedan utryck. Min inspiration är oftast min sinnesstämning för dagen och den uttrycks här. Jag gillar spännande och inte helt uppenbar konst att betraktaren har utrymme att lägga in sin fantasi . Jag gillar att jobba med mycket färg det gör mig glad och jag hoppas de som ser målningarna också blir glada .

Michaela Dornonville de la Cour
Michaela Dornonville de la Cour

 Vem tror du att det kommer passa hemma hos?

–  En färgstark person med hög empati passar målningen hos helt klart .

 Varför har du valt att skänka det? 

 –  Jag hoppas att målningen kan generera några slantar och att någon förälskar sig i Bald s the new sexy (Big smile )

  Vad ligger dina priser på normalt? 

–  Det varierar om det är litografi ,olja eller acryl osv. Har sålt tavlor från 2000sek upp till 100.000sek .

 Hur länge har du målat? 

– Jag är uppväxt med konstnärer i familjen . Mamma är konstnär , farmor och min morfar var mycket duktiga konstnärer. Min lärare ställde ut min konst när jag var 12 år så då var jag med på mitt första vernissage och kom med i Helsingborgs Dagblad med mina målningar. Jag blev så överraskad att just mitt måleri var det som fick komma med i tidningen .

 -Vad betyder konsten för dig?

–  Konst är för mig är lek meditation frihet. Allt annat försvinner när jag målar. Jag är helt uppslukad i skapandet jag är i nuet . Det är oerhört tillfredställande att måla . Jag tycker det är intressant sätt att träffa andra som man just gör när man är på vernissage. Det finns inga fel i konst allt är tillåtet och det människor ser är deras sanning . En av få ventiler i världen är just konsten .

Michaela Dornonville de la Cour
Michaela Dornonville de la Cour

inbjudan konstauktion blogozine