Cicamed Collagen Boost Mask

Cicamed Collagen Boost Mask

Efter att ha testat Cicameds Collagen Boost Mask känner jag att jag vill dela med mig om denna fantastiska produkt. Cicamed är ett helt nytt varumärke för mig, men efter att ha testat några av deras produkter är jag helt såld! Collagen Boost Mask är en underprodukt.

Så här gör man:
Efter att ha rengjort ansiktet smörjer man in Boost Mask, snåla inte, låt den sjunka in i cirka fem minuter. Skölj alltså inte bort. Du känner direkt att produkten börjar verka och huden stramas upp. Därefter applicerade jag min vanliga ansiktskräm. Jag använde alltså Collagen Boost Mask i stället för ett serum.

Collagen Boost Mask är en fuktgivande mask som samtidigt slätar ut fina linjer. Den verkar även långsiktigt även om du ser och känner resultat direkt. Huden får lyster, porer minskar och fina linjer slätas ut. På längre sikt ger masken dig lite fastare hy.

Produkten innehåller Plantin och C-vitamin för att stimulera kollagenproduktionen som avtar när man blir lite äldre och vi behöver lite extra hjälp på vägen, den innehåller ekologiska örter, alger och koffein som verkar uppstramande, antioxidanter, Q10 och ALA (gissar att det avser Liponsyra som är en antioxidant) för att skydda huden och sedan också Trollhassel, och Aloe Vera som både har lugnande och återfuktande egenskaper samt hyaluronsyra för återfuktning.

Som makeupartist älskar jag det omedelbara resultatet, att jag ser hur porerna synbart, nästan helt, försvinner och jag får en slät grund att lägga min bas på. Jag behöver alltså inte använda en primer ovanpå dagkrämen utan kan skippa det steget helt, makeupen sitter perfekt hela dagen! Att den dessutom har flera positiva egenskaper som jag nämnt ovan gör att den får en permanent plats i mitt badrumsskåp.

Masken kostar 499 SEK och du hittar den här.

Skärmavbild 2014-04-23 kl. 14.14.58

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *