DINNER TIP IN THE SUN

DINNER TIP IN THE SUN

  
Passa på att grilla i Solen – nyttigt och så gott!

Entrecote – salta, peppra och gnid in i olivolja

Ångkokad sparris – behövs ingen ångkokare, bara koka upp vatten i en stor kastrull, i med ett durkslag, sparris och locket på.

Sallad med dina favorit grönsaker – tips-pressa en vitlök över, olivolja, vinäger, salt & peppar.

Mojo Rojo 

4 skivor vitt bröd

1/2 dl rödvinsvinäger

4 vitlöksklyftor

1/2 tsk mald spiskummin

1/2 krm kajennpeppar

1 msk paprikapulver

1 äggula

1 1/2 dl olivolja

flingsalt

 GÖR SÅ HÄR:

Kantskär brödet och lägg det i en skål. 

Häll på vinägern, låt brödet suga till sig och blanda om.
 

Hacka vitlök. 

Mixa bröd med vinäger,­ vitlök, kryddor och äggula.
 

Tillsätt oljan lite i taget. Konsistensen­ ska bli som en tjock majonnäs. 

Smaka av med salt.
 

Låt smakerna mogna i kylen minst 1 timme. Låt såsen stå en stund i rumstemperatur före servering.

Lycka till och trevlig middag i solen 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *