" Dying for beauty " - SEIKE stöttar cancerforskningen

" Dying for beauty " - SEIKE stöttar cancerforskningen

Blogozines konstauktion 14e Maj på djurgården i direkt anslutning till Sluta Röka Loppet. Varenda öre som konstverken säljs för går oavkortat till den livsviktiga cancerforskningen och cancerfonden. Sju verk målade av sju fantastiskt begåvade nutida konstnärer.

SEIKE är killen med den ganska alternativa stilen. Rocksångaren vars kreativitet finns i allt han tar sig för. Han skriver egna låtar till bandet. Han designar för sitt eget märke och han driver även en egen blogg. Han har över 500.000 följare på nätet och är precis som bandkollegan Yohio kanske mer känd i USA, Japan och Tyskland än hemma i Sverige. Vi har fått en tavla målad av SEIKE och den kan köpas av högstbjudande den 14 Maj.

 

Vad heter ditt verk?

– “Dying for beauty”

 

Vad fick du inspiration från?

– Jag lyssnade på musik och lät fantasin flöda fritt.

10323163_652589894794685_458927625_n

Tavlan ” Dying for beauty”  kommer att auktioneras ut på  den 14 maj på Djurgårdsbrunnsbron i Stockholm kl 20:00. Alla pengar går oavkortat till Cancerfonden.

Vad betyder verket för dig?

– Jag lägger alltid ner mycket känslor i allt jag gör, så för mig så är det en del av vad jag har inom mig som fått komma ut.

 

Vem tror du att det kommer passa hemma hos?

– Någon som gillar att filosofera och tänker mycket.

 

Varför har du valt att skänka det?

– Jag tyckte att det va en kul grej och tycker om att måla. Att pengarna går till forskning kring cancer var anledningen till att jag ställde upp.

 

Hur länge har du målat?

– Sedan jag var liten.

 

Vad betyder konsten för dig?

– Konst för mig är ett sätt att uttrycka mig. Allt jag gör blir konst.