Elisabeth Mott - It´s So Big Volumizing Mascara

Många har pratat och lovordat den. ELisabet Motts mascara it´s So Big Voluminizing Mascara.
Självklart var skönhetsredaktionen tvungen att pröva och se om den håller vad den lovar.

Borsten är smidigt och inte för stor och klumpig, den är timglasformad. Man får inte upp för mycket mascara på en gång vilket förvisso också gjorde att jag funderade på om den verkligen skulle ge så långa fransar?

Man får borsta på flera gånger innan man får längd på fransarna – men man får ett vackert resultat med separerade fransar och det bästa? Efter tio timmar är fransarna fortfarande lika långa och uppböjda som på morgonen när jag precis applicerat mascaran! Jag erkänner att jag är såld. Den ger inte volym ytan långa separerade fransar – en av de bästa på marknaden om ni frågar mig! Hur många gånger har man inte efter en halvdag antigen varit mörk under ögonen för att mascaran innehållit fibrer för att förlänga fransarna eller så har själva uppböjningen av fransarna vissnat. Inte med denna! Vill man ha mer volym, ja då får man applicera många lager, men för längd och böjda fransar räcker det med ett par lager.

Surfade in på Elisabeth Mott´s hemsida för att se lite vad hon själv skriver om sin mascara och hittar att Elisbeth själv kände att hennes livsstil inte gav utrymme för lång tid framför spegeln utan att hon behövde produkter som gick snabbt att applicera och som höll de långa arbetsdagarna hon har inom modeindustrin och behovet av till exempel en mascara som höll måttet under ett 12-timmars pass. Resultatet blev It´s So Big Volumizing Mascara.

Du hittar den bland annat på Bangerhead.se för 179 SEK

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *