"Golden Hearts" - NATALIE FRIÉSEN stöttar cancerforskningen

"Golden Hearts" - NATALIE FRIÉSEN stöttar cancerforskningen

Blogozines konstauktion 14e Maj på djurgården i direkt anslutning till Sluta Röka Loppet. Varenda öre som konstverken säljs för går oavkortat till den livsviktiga cancerforskningen och cancerfonden. Sju verk målade av sju fantastiskt begåvade nutida konstnärer. En av dem är Natalie Friesen som trivs bäst i sin målaratelje.

Natalie Friesen Blogozine

Natalie Frisén

Natalie Friesen Blogozine

Tavlan “Golden Hearts”  “GOLDEN HEARTS” (90x90cm) kommer att auktioneras ut på  den 14 maj på Djurgårdsbrunnsbron i Stockholm kl 19:30. Alla pengar går oavkortat till Cancerfonden.

10318618_10152027947001906_620410840_n Natalie friesen blogozine

 Mitt verk heter Golden Hearts, Denna gången fick jag fick inspiration från människor jag känner som engagerar sig i olika välgörenhetsprojekt och som verkligen arbetar hårt för att göra skillnad i fattiga och utsatta personers liv. Vad det kommer att betyda får vi se när den blivit såld. Jag hoppas såklart att det blir en hel del bud så vi kan hjälpa så många som möjligt. Det är svårt att säga vart den passar – alla har olika tycke och smak men eftersom den är väldigt färgglad passar den hos någon som uppskattar det och som gillar modern konst. Tänker mig ett hem som har en stor tom vägg och kanske lite minimalistisk inredning för övrigt, men jag vill inte sätta några statements utan låta tavlan tavla för sig själv, man kanske blir överraskad av vem som köper den, Målgruppen är nog allt från ett barn till en individ i medelåldern. Jag har valt att skänka tavlan för jag vill alltid göra vad jag kan för att bidra med något som kan vara positivt för någon som har det sämre än mig själv. Mina tavlor snittar 7000 – 10.000kr. Jag har målat sedan 2009. Konsten betyder mycket för mig – jag får uttryck för mina känslor och förmedlar budskap genom dem, att vara kreativ är jätte viktigt för mig och jag älskar att skapa – gärna med händerna, som jag ofta målar med istället för pensel.

Natalie Friesen Blogozine

Volontärarbete och skapande av plantering i Afrika.

Natalie Friesen Blogozine

 

Blogozine

inbjudan konstauktion blogozine

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *