Goodies - ditt liv, dina val.

Goodies - ditt liv, dina val.

Wellness – att må bra, att finna ro i ditt liv och att leva efter dina mål i livet.

Välbefinnande är alltid på tapeten i olika vinklar men alltid med i bilden finns kosten… olika dieter, vad du ska och inte ska äta för att – leva hälsosamt?

Vem bestämmer vad som är hälsosamt? Är det i grund och botten för att just må bra eller för att vi vill nå någon form av ideal vi tror att världen accepterar oss som om vi uppnår den?

Svaret på detta har nog bara du om du går djupt in – det är ok att vilja uppnå ett ideal men jag tror att vi i dagens samhälle ska gå till vad som känns bra för oss och inte lida igenom dieter på grund av vad andra vill att du ska äta eller hur andra vill att du ska leva.

Internet & tidskrifter är fulla med tips och råd så…

Onsdagar kommer att vara dedikerade “goodies” i den omfattning att vi kommer att diskutera kost, olika synvinklar och olika känslor till kost. Jag ihop med andra kommer att testa olika sätt att leva och äta och reflektera över hur vi mår och vilka för och nackdelar som kan komma in i bilden. Vi kommer att prata med olika personer om kost och även tipsa om recept med mera…

Tanken är att finna inspiration och ett forum för diskussioner – har du tankar eller idéer som du vill att vi testar eller tar upp är det bara att kommentera eller maila mig på: [email protected]

 

keep-calm-because-it-s-all-about-you-2

0 Comments
Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *