HÅLLER DU DIG INOM RAMEN?

HÅLLER DU DIG INOM RAMEN?

Vi bor i Sverige, landet lagom, vi vill inte se andra lyckas men vi vill lyckas själva, någon som sticker ut är inte ok- vi bör alla hålla oss inom ramen för att vara accepterade. 

Kontroversiellt? Blev du upprörd eller nickar du med? 

I diskussioner kommer troligtvis 90% att tycka att ovanstående påståenden är absurt men på egen hand faller gemene hen in i ett tillstånd av avundsjuka och sneda blickar mot individer som:

– vågar leva sin dröm

– lyckas 

– vågar klä sig som de vill

– vågar uttrycka sina åsikter med mera…

Mental Wellness – hur tar vi Dig dit? Oavsett kategori. För tufft är det ur båda synvinklar. 

Den avundsjuke– att lägga så mycket energi och kraft på att ogilla, kritisera, döma och se ner på medmänniskor som inte passar i den ram hen satt upp. Det är inte mental Wellness. Att få dessa individer att kunna lägga all denna kraft & energi på att utveckla sig själva och på att må bra vore en framgång.

Den som står ut– kräver en mental stryka att kontrollera det faktum att så snart det börjar gå bra för en individ så avviker oftast sådana hen förväntade sig stöd ifrån samtidigt som de enda gånger umgänge erbjuds är när bekanta vill ha något, att hantera reaktioner på grund av hur man ser eller inte ser ut och så vidare. Att vara stark i sin moral eller att bidka sig till faktum av att vara “ensam” på grund av olika omständigheter av att inte ligga inom ramen av det normala är något som tär på psyket. 

Wellness redaktionen kommer under hösten att jobba med olika psykologer, Wellness coacher, mindfullness inspiratörer med flera i att jobba tillsammans med att nå nya styrkor och utveckling oavsett vilken målgrupp vi tillhör.

Vill du vara med? Känner du någon som du tycker är stark eller föregår med gott exemplen? Har du förslag på teman inom detta ämne? 

Maila Blogozine Wellness redaktör: Karolina Novalli 

[email protected]

  
-TA HAND OM DIG-