Höstens snyggaste hårtrender

Höstens snyggaste hårtrender

Det finns något för alla, en del är mer lättburna än andra, men, som sagt, det finns något för alla. Vill du känna dig uppdaterad ska du testa någon av dessa trender i höst:

 

# Bronde

Ja, du läste rätt, och nej, det är inte ett stavfel;  Bronde är ett namn för en blandning av blont och brunt, vilket resulterar i en varm nyans av Bronde. Det är den perfekta nyansen för hösten eftersom du, om du vill, kan lägga i highlights i överhåret och vips är du blondare, eller lägga i en djupare mer chokladbrun färg för att istället accentuera den mörkare tonen. Supersnyggt är att lägga den mörkare tonen i rötterna och lite i underhåret så blir utväxten a breez!

 

Skärmavbild 2014-11-11 kl. 20.19.46

 

# Sombré

En liten uppgradering av den så länge trendiga Ombrén – Sombrén har en liknande gradering som Ombré men den är mjukare och har en mindre dramatisk effekt. Lite mer finess, lite mer naturlig look.

 

Skärmavbild 2014-11-11 kl. 20.22.57

 

 

# Platinablond

Platina är alltid inne, går aldrig ur tiden, är alltid rätt. Den här säsongen kombineras det platinablonda med mörk hårbotten – arbeta med din naturliga utväxt istället för mot den.

 

blonde12

 

 

# Beige Blond

Varma, soliga blondiner kommer alltid att ha sin plats, men en mjuk, vetefärgad neutral blondin som Jennifer Lawrences är helt rätt just nu. Ljusare slingor runt ansiktet som varvas med mer beige toner gör frisyren mer levande och inte så “platt”.

 

ELLE

 

# Mörk chokladbrun

Tänk riktigt mörk, djup choklad. En rik mörkbrun är klassisk och, om du är en naturlig brunett, lätt att underhålla. Bonus: Ju mörkare ditt hår är, desto bättre reflekterar håret ljus – titta bara på Selena Gomez!

 

Variety And Women In Film Annual Pre-Emmy Celebration

 

 

 

Bilder från Pinterest