LUCKA18 #BLOGOZINEKALENDERN ASHWAGANDHA RAW pulver

LUCKA18 #BLOGOZINEKALENDERN ASHWAGANDHA RAW pulver

Bild1

Lucka nummer 18 hamnade lite i skymundan men är inte mindre viktig för det. Nu i Juletider där det tyvärr förekommer mycket stress och mindre lust till vuxenaktiviteter kan dagens lucka vara på god plats.

Ashwagandha fungerar som en lusthöjare deluxe för såväl kvinna som man. Dessutom dämpar den både ångest och stress.Ashwagandha översätts från sanskrit till det fagra ”doften av häst” och detta kommer sig av att hästen utstrålar en virilitet utan dess like. Den  fyrar som sagt på sexlivet rejält, detta för både män och kvinnor. Därtill så ökar den även uthålligheten hos mannen. Den fungerar även toppen vid sömnsvårigheter, oavsett om du har problem med själva insomnandet eller har en tendens att vakna flera gånger under dygnets sovtimmar.

För att få ta del av denna härligt exklusiva produkt från Go For Life ge en härligt motiverande kommentar om varför Du bör vinna detta lusthöjande & ekologiska RAW pulver.

Eftersom vi var en aning sena så utser vi vinnaren imorgon – 19/12 kl 15:00

ashwganadha

0 Comments
  1. Fyllt år i dagarna och i present fått en blender och nu är nyttiga smoothies på G framöver. Att blanda i lite Ashwagandha i smoothien kanske mina sömnlösa nätter är över? Håller tummarna =)

  2. Wow, detta låter som en grej jag borde testa på! Efter att ha varit singel i drygt 8 år, så har inte riktigt den sexuella lusten varit som den brukar, så nu när jag faktiskt är i ett förhållande så vore det kul att få tillbaka lite glöd. Att jag dessutom inte riktigt sover som jag ska och ständigt känns trött gör att den här produkten känns extra spännande.

    Kram Sanna

  3. Mannen och jag har varit tillsammans i 20 år nu. Han är verkligen världens bästa på alla sätt och vis och jag älskar honom över allt annat. Men så kommer liksom livet emellan oss. Vi jobbar heltid båda två och har vid sidan av detta olika förtroendeuppdrag. Barn finns, varav ett med särskilda behov, som självklart också behöver sitt av vår tid uppmärksamhet och energi. Vardagen med alla dess måsten tickar på och vi kämpar som många andra med det berömda livspusslet. Stressen tär på oss. Vi sover båda dåligt i perioder och ser tydliga kopplingar till det.
    Tidigare hade vi det glödhett och väldigt passionerat i vår relation. Så jag vet “att vi kan”. Jag saknar detta väldigt mycket och skulle därför gärna testa Ashwagandha. Det skulle vara så spännande att få prova ett naturligt och dessutom ekologiskt alternativ för att blåsa glöd i kärlekslivet och få tillbaka glöden. Det skulle vara den bästa julklapp vi kan få. Jag lovar att återkomma med en recension!

  4. Jag vill ha en bebis i julklapp så det här kanske kan hjälpa till med tillverkningen

  5. Grattis Peter Lundh till dag 18 luckan.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *