Mindset

Mindset

Attityd och inställning är en del av att välja hur man ska agera mot livet, mål, och nya utmaningar – något som kan styra kraftigt hur utgången på det du ger dig in i kommer att sluta.

En annan del i att skapa ett momentum för dig själv är att även försöka finna vilken målsättning, tanke – Mindset du har med livet, nuet och framtiden. Inget som man måste göra men kanske något som kan lyfta dig att skapa mer utrymme för att frigöra den Du är och inte den samhället anser att du ska vara. Något som alla borde försöka att lägga lite mer tid i men som nog läggs åt sidan för att hinna att leva upp till vad alla andra vill att vi ska göra… eller som vi tror att alla vill att vi ska göra…. Eller? Så…

Wellness + mindset = ?

Att finna en röd tråd som Du känner att du vill leva efter, en tanke om hur du ska leva Ditt liv på Dina premisser i alla olika situationer oavsett vad som kommer i din väg.

Kan det stämma? Kan det vara ett mindset som passar alla oavsett hur man ser på det? Är det ett synsätt man kan applicera oavsett individ och livssituation?

Jag vill ju tro det, sedan är det ingen enkel match att finna sin väg och att framför allt stå fast vid den men jag tror att det kan skapa en trygghet att hålla fast vid för att nå sina mål.

Mitt mindset i livet och som vuxit sig tydligare genom åren och genom alla tunga situationer och beslut jag befunnit mig i är att alltid ”ha rent mjöl i påsen” som nu under våren blivit lite sexigare i ”Stay true to you”. Jag vill alltid agera efter vad jag tror på genom en ärlig, rak och tydlig approach. Det är ett oerhört krävande sätt att leva mitt liv på men jag vet att jag alltid kan stå rakryggad och inte känna skam för beslut jag tar. För mig är det en stor del i mitt wellness – att klara av att vara sann mot mig själv. För om jag inte kan vara sann mot mig själv hur ska jag då kunna leda, inspirera och stötta andra runt om mig?

how-to-make-money-blogging-pt3

 

Vad är ditt mindset? Vill du vara med och dela din syn på livet? Inspirera andra?

Maila mig på: [email protected]

 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *