MOST WANTED 10 OKTOBER 2013 – CAROLINE NILSSON ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN!

MOST WANTED 10 OKTOBER 2013 – CAROLINE NILSSON ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN!

MOST WANTED 10 OKTOBER 2013 – CAROLINE NILSSON ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN!

10 October, 2013

Cool och smart snart trebarnsmamma som gått sin egen väg och blivit webb-entreprenör. Startade med en träningsblogg som med tiden har utvecklats till en hel träningssite med personlig träning och inspiration på alla nivåer. Hon är modig och envis och visar att det verkligen går bara man vill och försöker. Stor applåd till dig Caroline – Idag är det din dag och vi tycker att du är hetast i bloggosfären!

Skärmavbild 2013-10-10 kl. 08.48.35

Most Wanted 10 Oktober 2013 – CAROLINE NILSSON

Du verkar ha många järn i elden, vad är roligast med ditt jobb?

Att själv bestämma vad som ska göras och när. Jag är VD på AB GymGlam och en entreprenör, jag kan dra i gång precis vilket projekt som helst, när som helst. Det är å andra sidan också en stor utmaning, det är inte alla idéer som blir succé och svårigheten ligger i att inse när det är dags att tänka om och lägga något på hyllan, med åren har jag dock blivit bättre på det och numera hamnar vissa grejer där redan på tankestadiet, jag strävar efter att lägga tiden på saker som är eller har potential att bli framgångsrika.

Du är snart trebarns mamma, är det en fördel att vara bloggentreprenör när man har stor familj eller är det enklare att ha ett “vanligt jobb”.

 Jag hade ett vanligt jobb på den tiden när jag först startade träningsbloggen GymGlam, det var ju tryggt med en förutsägbar inkomst varje månad, dock ligger ju både fokus och tiden då på “det vanliga jobbet”. Men det är smart att dra i gång ett företag parallellt med “ett vanligt jobb” eftersom det tar tid att komma igång och sedan ännu mer tid att ta verksamheten till den nivå där det kommer in tillräckligt med pengar för att kunna ta ut lön varje månad.

Hur skulle du beskriva gymglam.se <http://gymglam.se/>  och vad är målet med siten?

 Målet är att inspirera till en hälsosam livsstil, vilket i sin tur ökar chansen till ett långt, härligt liv utan ryggvärk och möjligheten att få finnas där när barnbarnen tar studenten. En förälder som tränar är en gladare och mer energisk förälder, det behövs muskler och bra kondition för att klara av småbarnslivet, kan tänka mig att det är till fördel även när barnen blir äldre och tonåringar inte minst. Jag fotar och filmar övningar till övningsbanken för att inspirera till effektiv, kul träning. Jag skriver kostartiklar för att inspirera till en koststrategi för en jämn energinivå under dagen, utan sötsug eller dippar. Inte alla vet hur viktigt det är med regelbundna måltider, mellanmål och balans mellan kolhydrater, protein och nyttigt fett för att orka en vardag med jobb/skola, fritidsintressen, familj och vänner. Det är häftigt att få vara med om så många personers formresor, många som tränar med mig via PT-online går från ett liv som soffpotatis till ett liv med energi från morgon till kväll. Med en stark kropp och bra kondition och bra kost förvandlas slentriantittande på tv till aktiva kvällar istället, mindre stress eftersom de blir mer produktiva på kvällen och fyller kvällarna med allt i från att sortera förråd till träning och socialt umgänge i verkligheten istället för via Facebook-appen i soffan och så vidare.

Har du några förebilder?

Ja. Min farmor som sitter på ett moln och dricker te numera.

Hur ser en perfekt dag ut för dig?

 Morgonpromenad med barnen i vagn eller på cykel, jobb med PT-online, träningsapparna Poworkout och 17 minuter, eller mina träningssajter Mammaiform och GymGlam, eller Piratsessan (barngympa för hemmabruk för barn 1-6 år), en sväng till en lekpark efter dagis, middag, mer lek efter middagen och sedan träning och mer jobb när barnen somnat. Detta är en jobbdag alltså. En ledig dag är perfekt bara jag får vara med min familj, sedan spelar det mindre roll vad vi gör, något barnvänligt blir det alltid så klart.

Få mer GYMGLAM HÄR!

Skärmavbild 2013-10-06 kl. 22.15.24