MOST WANTED 15 OKTOBER 2013 – JENNIE WIDEGREN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN!

MOST WANTED 15 OKTOBER 2013 – JENNIE WIDEGREN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN!

MOST WANTED 15 OKTOBER 2013 – JENNIE WIDEGREN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN!

15 October, 2013

Hon är född och uppvuxen på landet men har med råge spridit sin positiva energi i form av coola dans moves över hela vårt avlånga land. Hon inspirerar med sin tro på att allting är möjligt vilket hennes karriär är ett slående exempel på : dansgruppen som fick skivkontrakt och uppträdde med popstjärnestatus. Idag är Jennie Widegren hetast i bloggosfären, för sin personliga, bohemchica och hälsosamma anda hyllar vi dig idag som vår MOST WANTED!

img_3628

Most Wanted 15 Oktober 2013 – JENNIE WIDEGREN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN!

Vad tycker du mest med dig själv?

Att jag alltid är positivt inställd. Allt är möjligt.  

Finns det någon missuppfattning som folk ofta har om dig?

 Nej det skulle jag inte säga. Det gick ett rykte för något år sedan där jag blev kallad för ’’isdrottningen’’ av massa dansare. Men det skulle jag inte kalla mig själv.  Jag kan vara bestämd och jag har starka åsikter men jag är inte kall. 

om du får välja vem som helst, levande eller död för en middag, vem skulle det vara?

Min kille. Joakim Stenberg. Tveklöst. Han är fantastisk.

Vilket personlighetsdrag är viktigast hos en partner?

Att vara ärlig.

Vad är det bästa med att vara du?

Att jag alltid har levt exakt det liv jag velat leva. Följt och gjort det jag velat och trott på exakt hela vägen. Det kräver mod men när man vågar ta det steget så får man så mycket mer energi tillbaka. Energi ger energi. Ignorance is Bliss brukar man säga och det ligger något i det. Jag har kanske varit för osmart och naiv, från landet som jag är och inte vetat bättre än att sticka ut hakan och gå min väg. Har fått mina smällar men det är sånt man lär sig av och inget farligt.

Se mer av Jennie HÄR!