Most Wanted 18/12 2014 - Liniz är hetast i bloggosfären!

Most Wanted 18/12 2014 - Liniz är hetast i bloggosfären!

Dagens Most Wanted är en mamma som inspirerar med sina resereportage med familj och barn. Att resa med barn är ingen begränsning – det ska vara kul! Liniz, du är en bra förebild och idag är du hetast i bloggosfären!

Hur skulle du beskriva dig själv som person och bloggare?

Jag är en mycket glad, positiv och utåtriktad person som vill sprida glädje och låta läsarna följa mitt liv på ett personligt sätt, men inte för privat.

IMG_6639.JPG
Most Wanted 18/12 2014 – Liniz

Varför började du blogga och hur länge sedan är det?

Jag började egentligen blogga när jag var gravid för skojsskull 2010, men sen blev jag tipsad av en massa andra mammabloggare att jag hade så mycket kunskaper om resor och resa med barn, så startade den bloggen jag driver idag 2011 och blev sedan toppbloggare på loppi.se för ca 1 år sedan.

Vad är ditt personliga mål med bloggen?

Bara att sprida glädje, tips på resmål både med och utan barn, att det ska vara enkelt att resa med barn. Sen brinner jag även för barnmode, mode liksom bakning så jag bjuder gärna på en och annan outfit liksom baktips bland mina restips. Man kan ju inte resa 365 dagar per år, så man måste ju blogga om något annat också.

Vilka förebilder har du?

Terese sparkibaken är en förbild, hon är så fantsiskt som person, ärlig och driftig.

Om du skulle önska en sak just nu, vad skulle det vara?

Ååå exakt just nu när det är mulet ute och regn i luften önskar jag att jag var på en paradis ö på en sandstrand med mina killar, maken & sonen.

Hur känns det att vara på Most Wanted listan som en av sveriges hetaste bloggar?

</em>Jätte roligt att just JAG fick den äran. Det trodde jag inte 😉 Tack för det – kul :)</a>