Most Wanted 3/12 2014 - Lin Kowalska är hetast i bloggosfären

Most Wanted 3/12 2014 - Lin Kowalska är hetast i bloggosfären

Dagens Most Wanted är en internet HERO! En tjej som inspirerar genom att blogga och med egna händer ta tag i det viktiga arbetet med att göra världen till en bättre plats för oss alla. För att du sprider goda och sunda värderingar som korsar över generationsgräner och visar att allt vi gör räknas och de fina sakerna bör få extra mycket utrymme är du utsedd till dagen MW. Grattis Lin Kowalska – Du är hetast i bloggosfären!

179875_109107442499079_5275369_n

Lin Kowalska Most Wanted 3/12 2014

Hur skulle du beskriva dig själv som person och bloggare?

Jag är en tjej som är full av energi och idéer. Jag älskar människor, och njuter av en trevlig middag med ett härligt sällskap. Men vem gör inte det? Jag skrattar mycket och ofta. Jag är effektiv och passionerad i det jag åtar mig. Jag tror att man blir lycklig av att ge lycka – det är som ett evigt kretslopp. Som bloggare är jag är en engagerad bloggare och väldigt seriös med min blogg. Jag lägger ned mycket tid på min blogg och vill att den ska vara rolig och givande att läsa och följa.

297845_195172103892612_1289037350_n

Varför började du blogga och hur länge sedan är det?

För c:a en månad sedan lanserade jag Givesom.org tillsammans med Michaela Forni. Jag brinner verkligen för Givesom.org och det är otroligt mycket roligt som händer ”bakom kulisserna”. Michaela kom med förslaget att jag skulle dela med av allt som händer, hur jag tänker och ser på saker och ting och mitt liv som ung entreprenör. Den 16:e november gjorde jag precis det, och jag älskar det! Jag fick många läsare väldigt fort och det har triggat mig till att fortsätta att lägga upp bra material så att fler väljer att börja läsa min blogg.

Vad är ditt personliga mål med bloggen?

Jag vill inspirera unga att följa deras drömmar, att tro på sig själva och våga ta risker. Ibland blir vi skrämda av utmaningar. När du faktiskt provar och kastar dig ut i det okända, när du tar en chans, när du tar en risk – då växer du på sätt som du aldrig annars kan föreställa dig. Man ska inte vara rädd för att misslyckas, man ska inte vara rädd för att kämpa, man ska inte vara rädd för att lära sig. Det finns ingenting som heter perfekt. Alltid handlar om att öva.

217342_126065064136650_1152215_n

Vilka förebilder har du?

Oj, det är många. Men för att nämna några välkända – Petter Stordalen, för att han gjort för välgörenhet. Ola Ahlvarsson, för att han är en fantastisk entreprenör som också är engagerad i Social Impact och Non Profit. Självklart Michaela Forni, för att hon alltid funnits där för mig och varit en otrolig inspiration. Hon är fullkomligt fantastisk på sitt jobb och en expert på sociala medier.

Om du skulle önska en sak just nu, vad skulle det vara?

Att alla i världen blir Heroes!

Hur känns det att vara på Most Wanted listan som en av sveriges hetaste bloggar?

Det känns helt fantastiskt. Jag är så otroligt smickrad och tacksam!