MOST WANTED 4 NOVEMBER 2013 - JOSEPHINE RIBBING ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

MOST WANTED 4 NOVEMBER 2013 - JOSEPHINE RIBBING ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

Josephine Ribbing är en av toppbloggarna på sexy.se. Hon varvar livet som fransstylist med träning och ett enormt mode intresse. Vi får följa med henne på jobbet, på event, och inte minst på utekvällar. Hon driver en livsstils blogg med många intressanta inlägg om hennes tankar. Josephine, du inspirerar oss och därför är du dagens MOST WANTED!

Skärmavbild 2013-11-08 kl. 14.56.17

MOST WANTED 4 NOVEMBER 2013 – JOSEPHINE RIBBING ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

1. Denna höst har vi fått följa med dig i i din utbildning för att bli fransstylist, är det något du vill göra en karriär av?
Fransstylistyrket är absolut något jag vill bygga en karriär inom och fortsätta med. Jag är nu Certifierad Fransstylist och börjar inom kort på en salong på St Eriksplan vilket jag ser enormt mycket fram emot. Jag älskar kundkontakten man har inom branchen och strävar efter att få mina kunder så nöjda som möjligt!
2. Vad står högst upp på din önskelista just nu?
Högst upp på min önskelista står nu ett par schyssta skinnboots att värma fötterna med i vinter, samt en snygg klocka att pryda handleden med.
3. Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Om 10 år önskar jag ha en egen fin och luftig lägenhet, i bästa fall kanske utomlands. Jag har nog utökat min egen firma och driver en webshop med kläder och smycken, kanske tillochmed en egen butik och tidning också. Bloggen kommer såklart vara en av Sveriges största 😉
4.  Beskriv en perfekt lördag.
En perfekt lördag skulle jag säga börjar med en mysig brunch ihop med mina vänner ute i solen, eftermiddagen kanske spenderas med ett gympass och lite shopping för att sedan äta en god middag ute följt av lite drinkar.
5. Berätta om den bästa resan du gjort, och varför var det den bästa?
 En av de absolut bästa resorna jag gjort var i våras ihop med min syster och två vänner till oss. Vi begav oss till London i första hand för att se våra favoriter The Script på O2 Arena, men hela resan blev så enormt mycket mer än så. Vi varvade långa shoppingdagar på oxford street med brutala utgångar och en konsert som var från en annan värld. En resa jag helt klart aldrig kommer glömma!
Läs mer om Josephine HÄR