MOST WANTED 6 NOVEMBER - JENNY ROSENGREN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

MOST WANTED 6 NOVEMBER - JENNY ROSENGREN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

Jenny Rosengren är kvinnan som lyckas balansera livet som mamma, som förskollärare, som friskvårdsinspiratör och som hustru. Det är inspirerande att följa med i hennes blogg eftersom hon älskar utmaningar, att sätta upp mål, och att göra förändringar i sin vardag för att få en bra balans.

Du inspirerar oss till att se livet med ett postivit öga och därför är du dagens MOST WANTED!

Skärmavbild 2013-11-15 kl. 13.00.35

MOST WANTED 6 NOVEMBER – JENNY ROSENGREN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

1.Vad är ditt bästa tips för att må bra?

Jag mår som allra bäst när jag har en balans i vardagen. En balans där du tar dig tid till dig själv, tar dig tid till att göra saker som får dig att må bra, ser till att jobb och familjeliv flyter på. Att hitta de där stunderna i vardagen som ger dig den där extra boosten och energin.

2.Hur blev du så intresserad av träning och hälsa?

Jag har alltid tränat, ända sedan jag var fem år så har det varit slalom och fotboll som har varit mina stora intressen. Fotboll spelade jag i 15 år, varav fem år i USA under åren 1989-1993 (jag var 14-19 år ) då jag bodde där med min familj. Jag mår som allra bäst när jag får träna, när jag känner mig stark i kroppen och jag älskar att inspirera andra till att upptäcka känslan av “glad hormonet” som släpps loss i kroppen vid fysisk aktivitet.

3. Hur ser en vanlig dag ut för dig?

En vanlig dag börjar oftast tidig då jag jobbar som avdelningsansvarig förskollärare och friskvårdsinspiratör på en förskola här i Värmdö Kommun,jag bor bara ett stenkast bort från jobbet. Ibland lämnar jag mina två yngsta barn som är 9 och 2 år på skola och förskola innan jobbet, ibland tar min man lämningen. Om jag jobbar sent brukar jag passa på att träna efter jobbet då min man hämtar barnen, slutar jag tidigt hämtar jag upp tjejerna. Sen väntar det där vanliga familjelivet med läxor, matlagning, badning, svara på mail, blogga, pluggar och till slut sjunka ner i soffan framför tv:n tillsammans med Magnus.

4.Vad händer i ditt liv under hösten?

Under hösten jobbar jag som attan både med mitt vanliga jobb som förskollärare men även som friskvårdsinspiratör. Jag hjälper individer att komma igång, att hitta balansen i vardagen, ger kost och träningstips. Sedan så pluggar jag på deltid på Lillsved, Hälsa och Livsstil för att få mer kunskap om hur jag ska kunna coacha vidare.

5. Varför startade du din blogg?

Jag startade min blogg 2011 då jag väntade Millie. Till en början var tanken att det skulle vara en dagbok för mig själv under graviditeten. Men sen fick jag allt fler läsare, fler dörrar och erbjudanden började att ramla in, nya kontakter knöts och nu har jag fullt sjå att sålla och planera vad och hur jag ska skriva. Jag har varit på väg att sluta blogga många gånger, just på grund av att det tar väldigt mycket tid. Men på samma gång så tycker jag fortfarande att det är roligt och nu har jag så många underbara kontakter som jag gärna vill ha kvar. Jag väljer att vara personlig, men inte helt och hållet, självklart finns den en del av mitt liv som jag vill hålla privat, speciellt när det rör familjen. Jag har två tonåringar och de vill inte alltid figurera i bloggen, men de tycker att det är roligt när de får hänga med på eventen. 😉

Läs mer om Jenny HÄR