Most Wanted 9 Oktober 2013 - EPIC FAIIL ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

Most Wanted 9 Oktober 2013 - EPIC FAIIL ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

En färgglad tjej som med mycket värme och humor skriver Sveriges största Emo/scene core blogg! Behöver du pigga upp dig med att se någonting nytt, glatt knasigt, roligt, gulligt eller sött: Det här är rätta adressen. Lägg sedan till alla peppande inlägg för att höja ribban på självförtroendet, massor av hår, makeup tips av alternativ sort, ja då har du rätta receptet för Moa Murderess. Tjejen som har som yrke att blogga, snart lanserar sitt eget klädmärke, egen webshop och som befriande nog inte bryr sig om något annat än att vara sig själv och klä sig på sitt eget sätt. Stort grattis till dig Moa, idag är du hetast av alla i bloggosfären!

Skärmavbild 2013-10-08 kl. 22.26.46

1. Moa du har en alternativ stil, många är emot sådant, händer det ofta att du möter just dessa människor?

Jag möter sånna människor överallt! Det är tråkigt att folk ogillar en på grund av att man har en alternativ stil. Det är mest på internet då folk kan vara anonyma som jag får mest hat. Det har hänt några få gånger att tjejer på stan har gått förbi mig och snabbt kastat en kommentar för att sedan skynda sig ifrån platsen. Men det mesta sker på internet.

2. 5 snabba skönhetstips ?

– jordnöt olja är typ det bästa jag någonsin använt! Jag applicerar det varje kväll efter att jag har tvättat av mig sminket. Det hjälper mot torr hud.

– Färgbomber är typ det bästa man kan använda när man har färgat hår! Speciellt om man har rött hår då färgen går ut väldigt fort!

– Att använda värmeskydd i håret när man använder värmeprodukter är jätteviktigt! Ett värmeskydd som jag tycker är bra är got2b guardian angel.

– The body shop´s Camomile make-up remover använder jag för att tvätta bort sminket runt ögonen. Den är jättebra!

– Den bästa plattången jag någonsin använt är Björn Axén straight and curl! Den är jättelätt att platta håret med och dessutom kan man även göra fina lockar med den! 2 verktyg i 1. Perfekt när man ska ut och resa! Då behöver man inte packa ner en massa olika tänger för att få den frisyren man vill ha.

3. Vad brukar du göra för att peppa dig själv när det inte är som bäst?

Jag brukar försöka tänka positivt om allt. Det är svårt ibland men det hjälper. När jag mår dåligt ser jag även till att ta hand om mig själv. Typ som att ta en varmt och skönt bad med en ansiktsmask, käka godis och choklad eller bara krypa ner i sängen och kolla på en bra film. Känner jag mig ledsen, ja då gråter jag. Jag släpper ut alla känslor och efter det känns det genast bättre. Att ta hand om mig själv peppar mig till att må bättre!

4. Vad tror du krävs för att man ska må bra?

Bra självförtroende är något som jag tycker är viktigt för att må bra. Att man liksom inte bryr sig om andra är elaka och att man är nöjd med sig själv. Det är så många som lägger ner extremt mycket tid och energi på att tycka illa om sig själva, det mår man inte bra av! Att vara positiv och se saker positivt mår man också bra av!

5.Vart ser du dig själv om 2 år ?

Om 2 år har jag flyttat hemmifrån och har förmodligen skaffat en hund. Jag bloggar fortfarande och har fullt upp med mitt företag och min webshop! Fler tatueringar kommer jag också att ha då!

Läs mer Epic Fail HÄR!

4 Comments
  1. Third Flower

    My wife and that i are already now delighted that Albert could execute his reports thanks to the ideas he had as a result of your web page. It truly is now and again perplexing to simply constantly be freely giving techniques which lots of people could…

  2. The Ships’s Voyages

    I think technologies just causes it to be worse. Now there’s a channel to never ever care, now there would not be considered a chance for them to find out.

  3. Healing’s Dragon

    to seek out problems to further improve my website!I suppose its ok for making usage of a couple of of your principles!!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *