MOST WANTED FREDAG 25 OKTOBER - LOVISA BARKMAN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

MOST WANTED FREDAG 25 OKTOBER - LOVISA BARKMAN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

Mode, träning och resor är det man möts av i Lovisa Barkmans blogg. En tjej med båda fötterna på jorden, inlägg om hur man får högsta betyg på sina inlämningar gör att hon sticker ut ifrån mängden. En kontrast till det annars lyxiga liv hon lever gör att hon får intrycket som en stabil tjej med höga drömmar inför framtiden. Lovisa känns som den nya Blondinbella, en Economista, vacker som få och kan konsten att fånga läsarna med sina välarbetade inlägg.

79b84e3274a678d45428b5e2056e4449

MOST WANTED FREDAG 25 OKTOBER – LOVISA BARKMAN ÄR HETAST I BLOGGOSFÄREN

1. Lovisa, du lever ett liv vi alla avundas av. Hur ser en perfekt dag ut i ditt liv från morgon till kväll?

Att säga att jag har ett perfekt liv är att ta i, det är heller inget att avundas av men det jag kan säga om mitt liv är att jag mår väldigt bra. En perfekt dag för mig är om jag får välja en solig dag, med lagom mycket krav, omringad av de personer som ligger närmast hjärtat och att jag får spendera min tid med träning och annat jag tycker är roligt!

2. Vart får du din motivation ifrån när du tränar?

 Allt. Jag ser motivation i allt runt omkring mig. Det kan vara en pepprande instagram bild, en tjej med snygga träningsbyxor på stan eller tanken av att jag kommer känna endorfinflödet och vara så stolt över mig själv efteråt. Hälsoaspekter och välmående spelar väldigt stor roll för mig, träning är en av de viktigaste faktorerna för att mitt välmående ska vara på topp. Det gör mig motiverad , minst sagt.

3. Vad får dig att orka gå upp varje morgon?

Min pojkvän, mina vänner, möjligheter och allt livet har att erbjuda, sträva efter och kämpa mot. Att ha tydliga mål med allt jag gör, en relativt planerad framtid att se fram emot får mig att orka igenom alla dagar även om vissa är tuffare än andra.

4. Beskriv din dagliga skönhetsrutin?

Skönhet speglas mycket i hur man mår, tack vare min pojkvän har jag förstått att sömnen har en viktig inverkan på utsidan likväl som insidan. Att vakna upp utvilad en dag och att ha ett leende på läpparna är för mig mer värt än massa make up och en ledsen insida. Jag satsar i vardagen oftast på att låta hud och ögonfransar få vila från sminket, en bra BUS, ögonfransböjare och det där klyschiga leendet gör det mesta. Sen tycker jag dock det är viktigt med bra och vårdande produkter för både kropp, ansikte och hår. Att hitta de som satsar just dig!

5. Vilket är ditt favoritplagg?

Klänning, helt klart. Största delen i min garderob är klänningar i alla dess former. Älskar det. Lika fint och skönt till vardags som på fest.

Läs Lovisas blogg här