Oscar de la Rentas sista kollektion - Våren 2015

Oscar de la Rentas sista kollektion - Våren 2015
http://blogozine.net/blog/2014/10/21/oscar-de-la-renta-spring-2015/
Det här är Oscar de la Rentas sista kollektion – våren 2015. Blommigt, fräscht, ljuvt och kvinnligt.
 
Vill gärna veta vad tycker du om kollektionen?
 
Martin “Miss Inga” Johansson, fashionista, stylist och popstjärna:

– Jag tycker att det är en ljuvlig och värdig sista kollektion, En stor förlust då få designers lyckas att klä både unga Hollywood och popstars till kungligheter. Och i de allra, allra flesta fall fick dem att se ut som makalöst snygga showstoppers.

 

Blogozine Martin Johansson
 Martin Johansson
Fi Linfors, underhållare, modell, bloggare och mamma:

 

– Oh jag är verkligen helt fel att tycka till om designers Min totalt oproffsiga åsikt är att jag gillar trycken och retrokänslan. Personligen älskar jag klänningar av den här sorten som man kan böja sig i utan att visa underbrallorna, men jag skulle aldrig betala en normal månadslön eller ens en halv för en klänning. Då köper jag hellre mina kreationer på seccond hand eller H&M. (jag är inte så glammaig )
fniss.. Jag gillar den med gula och röda blommor på med röda skor till. Den på slutet, och den vita med “hår” på. Som var lång. Den skulle man kunna gifta sig i. Det tvådelade setet med ruffig svartaktig, virkad kjol och likadan magtröja fast i vit, alltså vit “blus” svart kjol. Som man såg magen lite på. Det skulle jag kunna ha på mig. Kjolen sitter ju liksom över handtagen. Om man har några…

Fi Lindfors
Fi Lindfors
[nggallery id=34]