Peppes 10 tips för ett roligare, ärligare och mer äkta liv. Del 1.

Peppes 10 tips för ett roligare, ärligare och mer äkta liv. Del 1.

Lev din dröm – så lyckas du!

Peppe Ekmark har varit en annorlunda och extremt framgångsrik försäljningsdirektör inom MTG-koncernen. Hans föreläsningar handlar om vikten av att leva sin dröm, om att våga och om vikten av att brinna både i med och motgång. Han har bevisat att det går att öka lönsamheten och bygga framgångsrik försäljning genom att leda med kärlek lämnar konkreta tips hur! Här bjuder han på 2 av sina 10 tips som hjälpt honom till ett roligare, ärligare och mer äkta liv.
p1200615-kopia
Peppe Ekmark

1. Vad vill du, på riktigt? Gör det.

Det kanske inte är så lätt att veta vad man vill göra med sitt liv. Det kommer säkert att lösa sig med tiden tänker många. Problemet är att under tiden man inte vet vad man vill kommer det inte hända så mycket. Mitt förslag, och min erfarenhet, är att du försöker ta reda på vad du verkligen vill och sen bestämmer dig för att satsa fullt ut.

Satsa 100%

Det är först då du fokuserar till 100% som du kan bli riktigt bra på det du gör. Det gäller i allt, från jobb till privata relationer. Har du en dåligt relation privat och du inte tror att den kommer fungera, då kommer den inte att fungera. Men om du bestämmer dig för att det ska bli en bra relation så ökar chansen enormt att relationen blir fantastisk.

Fokusera men stanna upp

Detsamma gäller jobbet. Kasta inte bort tiden genom att fundera på om det rätt jobb. Fokusera och ge jobbet det bästa du har. Då blir det roligare, mer spännande och du kommer att utvecklas enormt. Sedan kan du stanna upp då och då och fundera om det verkligen är rätt. Om svaret blir att det inte känns rätt kan du börja fundera på något nytt.

p1200815

 

2. Tro och stå på dig, annars gör någon annan det! 

När du har bestämt dig för vad du vill göra måste du tro på det och våga stå för det till 100%. Har du ett jobb där du säljer en produkt eller tjänst och inte riktigt tror på den och inte kan stå för den måste du försöka tänka om och ändra uppfattning. Går inte det, byt jobb.

Ditt hjärta måste vara med

Ditt hjärta måste vara med när du säljer. Är inte hjärtat med kommer dina kunder att märka det. Jag brukar tänka så här när jag ska börja sälja: ”Skulle jag vilja köpa denna produkt eller tjänst själv?” Om svaret är ja är det bara att köra, men om svaret är nej är du nog inte på rätt plats. Visst finns det duktiga säljchefer som kan övertala dig att tro på tjänsten eller produkten men om du inte är övertygad – gör något annat. Det finns få saker som är så övertygande som äkta engagemang, stolthet och glädje.

p1200417

Pojken Som levde sina drömmar

Köp Peppes bok!Detta är boken om Peppes liv. Ta del av en fängslande berättelse om relationer, entreprenörskap, en sexkurs, skilsmässor, en spåkvinna och djup smärta men framförallt mycket stor och varm glädje över livet och dess möjligheter. Beställ den här.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *