Svensk ekologisk hudvård i världsklass i samarbete med Ceannis

Svensk ekologisk hudvård i världsklass i samarbete med Ceannis

EN DJUPRENGÖRANDE PEEL GJORD PÅ EKOLOGISKA OCH HÖGEFFEKTIVA INGREDIENSER

Nu presenterar Cicamed sitt senaste tillskott inom högpresterande hudvård – Vanilla Scrub!

Skärmavbild 2014-04-04 kl. 11.26.11

Vanilla Scrub är en skonsam och rengörande ansiktspeeling som har en fräsch doft av vanilj och pepparmint. Likt Cicameds andra produkter är Vanilla Scrub formulerad med de mest exklusiva och effektiva naturliga ingredienserna. Vanilla Scrub framhäver en ny, len och mjuk hy med förnyad lyster, utan att irritera eller rubba hudens naturliga fuktbalans.

Skärmavbild 2014-04-04 kl. 10.51.09

Cicamed Vanilla Scrub är en mekanisk peeling som skonsamt avlägsnar döda hudceller och orenheter tack vare fina frön från äkta vaniljstång och naturliga microbeads från risvax och rapsolja. Till skillnad från liknande ansiktsskrubber med salt och malda substanser har Vanilla Scrub sfäriskt formade korn med slät yta, vilket ger en stimulerande mikromassage utan att rispa eller skada huden. För att motverka torr hud är Vanilla Scrub formulerad med mjukgörande kokosolja och kakosmör som återfuktar huden på djupet.

Används med fördel 1-3 ggr i veckan då den skonsamma sammansättningen av ingredienser arbetar varsamt men effektivt. Produkten innehåller milda tensider som rengör utan att ge avkall på hudens naturligt skyddande fett- och fuktbalans. Den härliga mixen av utvalda oljor och aloe vera återfuktar och vårdar huden. Skrubben har en lyxig spaliknande doft och innehållet av pepparmintsolja ger en svalkande och uppfriskande känsla – en riktigt spaupplevelse i badrummet!

Tips! – Vid känslig hud, blanda gärna gärna Vanilla Scrub med din cleanser för en lite mildare, men samtidigt djuprengörande behandling.

Användning: Massera varsamt in på rengjord hy i små cirklar under 1-2 minuter. Skölj sedan med ljummet vatten och avsluta med Cicamed serum och fuktkräm. Använd 1-3 gånger i veckan.

Tips! Vill du ge din hud en extra boost? Avsluta med att massera ansiktet i lymfans riktning för att transportera bort överflödig vätska och slaggprodukter, se bild.

Blogozine.se

 

De blå pilarna visar lymfans riktning.Skärmavbild 2014-04-04 kl. 10.51.31

Cicamed Organic Science består idag av tio speciellt framtagna produkter med exklusivt utvalda högpresterande ingredienser. Priser ligger mellan 250kr- 500kr och serien säljs bland annat på Bangerhead.se, SkinCity.se samt i utvalda butiker, salonger och apotek runt om i landet. Produkterna är fria från mineralolja, silikon, PEG, SLS och färgämnen.

Skärmavbild 2014-04-04 kl. 10.52.27

CICAMED I EXKLUSIVT SAMARBETE MED CEANNIS

Ceannis Living Acessories startade i Sverige för 10 år sedan kring idén om konstruktion och tillverkning av vackra och funktionella väskor och accessoarer av hög kvalité. Bakom Ceannis står Ann-Louise Andrén vars filosofi bygger på passion för vackra material, produktion och design kombinerat i ett livsstilskoncept. Ceannis är idag ett välkänt varumärke med egna butiker runt om i landet och har blivit synonymt med svensk design och hög modegrad.

Resultatet av designsamarbetet mellan Cicamed och Ceannis är en vackert specialdesignad necessär med en färgskala som matchar Cicamed Organic Science-serien. Samtidigt vågar man leka med färgerna och vara mer edgy på ett sätt som står i lekfull kontrast till Cicameds stilrena produktserie.

blogozine.net