Trendspaning: Färg, form och figur

Trendspaning: Färg, form och figur

Våren är (förhoppningsvis) äntligen här och det är på tiden att vi trendspanar lite och förutom det även frossar i färg, både när det kommer till kläder- och makeup. 

aaa

Satsa på allt mer färg allt eftersom, ju närmre våren- och sommaren kommer. Börja med en färgstark ögonskugga eller ett sprakande läppstift för att sedan övergå till att ha både färgglada ögon- och läppar.

tumblr_mzkcfvo5lQ1ro93iio1_500

Ett trendplagg du verkligen bör införskaffa fort som attan, innan trenden nästan gått över styr, är den långa blusen. Inte vilken lång blus som helst, utan en blus som går nästan hela vägen ner till fötterna. Kolla in till exempel denna, denna och denna. En helmönstrad långklänning är inte heller helt fel – eller varför inte denna drömlika skapelse?

Skärmklipp

I skoväg skulle vi faktiskt vilja tipsa om en kanske lite otippad kandidat att bära i vårsolen, nämligen den klassiska tofflan. Även ett par tunna läderskor bör bli ditt nästa inköp. Till fest bör du investera i ett par relativt låga stilettklackar. Det finns gott om olika varianter på Nelly.com, så spana in utbudet där.

tumblr_n2wbyz3v7X1qhbylbo1_500

Och när det kommer till toppar och tröjor då? Nätplagg är verkligen något att satsa på i vår. Vi hittade inget exemplariskt exempel att komma med, men ett tips är att gå in på diverse “rave”-butiker som finns lite utspridda runt om i Stockholm. Det finns till exempel en på Drottninggatan (lång upp på backen, mot Taj Mahal) som är rave-inspirerad och sen har ni ju SHOCK som ligger på samma gata. Check it out!

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *