VI VILL, VI KAN, VI SKA, VI ...

VI VILL, VI KAN, VI SKA, VI ...

Vi är Wellness redaktionen och vi är här för Dig. Wellness – vad är det för dig? Vi vill att du mailar in till oss om teman du vill läsa om – självklart har vi våra tankar och planer men utan dig är vi ingen. Wellness innehåller WE och WE betyder VI …

Under 2016 kommer Wellness att lansera WE koncept – ett veckobaserat koncept som ger dig artiklar en gång om dagen inom olika teman som kommer att vara satta.  Vi har satt det mesta och kommer att från v.2 påbörja detta. Vi vill gärna att du som läsare ska ha möjlighet att bidra med tips och idéer varav ett av våra WE teman kommer att heta WE HEAR – ett livekoncept med efterkommande artiklar. Ett flöde som du kan aktivt påverka.

Det är ett av 7 teman som kommer att skapa flöde på Wellness sidan i Blogozine – vi vet ju de andra 6 temarubrikerna men vi lämnar dem till den nyfikne att invänta under varje släpp under vecka 2 – med start på måndag 11 januari.

Tills dess uppmanar vi er att maila in till Wellness redaktör Karolina Novalli – dina intressen, dina behov, vad du vill läsa om, lära dig om, diksutera och utamanas av? Vi vill kunna baka in ämnen som skapar ett intresse för dig.

Det kan vara ämnen eller rena frågeställningar. Vill du se levande media i filmer, vill du ha någon särskild podd som tar upp ämnen?

Vecka 1 av 53 startar idag – Måndag 4:e Januari – var med – bidra – påverka.

12421993_10153119187251784_628396815_o (1)
Foto av: Pavel Maira
Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *