Those Red Smokey Eyes

Those Red Smokey Eyes

Det är Alla Hjärtansdag idag. Funderar du på att sminka dig i röda färger dagen till ära? Ibland tryter idéerna men en smokey look i röda färger är hett. Rött visar djärvhet och denna look är sexig och glamorös på samma gång. Eftersom den är just djärv – tänk till i klädval – låt klädseln vara mindre utstickande – en enfärgad klänning i svart eller någon dov färg kan vara en bra kombo till dina ögon är rätt för helheten. Låt ögonen tala. Blir det för mycket som händer i val av färg och mönster i dina kläder blir det för mycket för ögat och ger ett rörigt intryck. Om det är någon gång du ska ha klackar så är det tillsammans med denna look.

Det tar lite träning att få till det med rött – nyckeln är att tona, tona med en rundad ögonskuggspensel. Kombinera det röda med skuggor i brunt för en mjukare look. Med svart om du vill ha en mer dramatisk.
Markera franslinjen med svart för att få djup i blicken. Mycket mascara och bronza gärna din hy för gyllene lyster.

Har du ett rött läppstift ton i ton med din skugga – go for it. Annars är tipset att ha mer nudiga läppar i mjuka bruna nyanser eller bara lite vaselin.

red smokey