#4 TELL YOUR STORY - AICHA GAYE

#4 TELL YOUR STORY - AICHA GAYE

En sen afton på en yogastudio jag undervisade på för ca ett år sedan, mötte jag Lisa Sjödahl för första gången. Lisa var med på min yogaklass och stannade kvar efter klassen för inspirerande pratstund. Vi upptäckte ganska snabbt att vi brinner för liknande saker och vill arbeta för en mer positiv och rättvis utveckling i världen. Lisa frågade om jag ville medverka i ett podcast avsnitt som hon höll på att starta upp (Tell Your Story). Kändes självklart för mig att medverka och berätta om min livsresa som inte alltid varit en dans på rosor. Barndom och halva vuxenlivet har präglats av trauman, psykisk och fysisk misshandel som orsakade svår psykisk ohälsa under tonår och tidig vuxen ålder.

podcast1

Idag när jag blickar tillbaka känner jag enorm tacksamhet över min kamp för välmående och ett starkt engagemang att hjälpa andra som lider av psykisk ohälsa – med de verktyg som hjälpt mig.

tos

Elin Warfvinge – kommunikatör, Sisters for Sister, Aicha Gaye – Grundare, Sisters for Sister, Lisa Sjödahl – Grundare, Sisters for Sister / Blogozine. Medlemsskap samt SHE armband kan köpas här: Klick

Sisters for Sister föddes från personliga erfarenheter samt mötet med Lisa Sjödahl! Efter podcast inspelningen den 2 April 2015 hemma hos Lisa, i hennes kök så köpte vi domänen till Sisters och spånade loss för att kunna skapa en plattform där vi kan bilda positiva möjligheter till våra medsystrar och hjälpa på bästa möjliga sätt.

www.sistersforsister.com

www.stockholmsaltrum.se

Med kärlek,

Aicha Gaye

Untitled copy