Blogozine värvar toppfrisör

Blogozine värvar toppfrisör

Får jag presentera en alldeles enastående frisör, som vi på Blogozine värvat till vårt magasin!

Han heter Janne Näränen och är utbildad frisör sedan 1995. Hans karriär startade hos Tony Maamari, som blev en stor förebild  både som person och frisör.
Janne älskar att göra människor snygga i håret!

År 2000 fick Janne Näränen erbjudandet att börja arbeta på Björn Axén. En fantastisk erfarenhet som varade i tio år. Som frisör/ topstylist/ utbildningsansvarig/ salongschef/ visningsansvarig m.m Listan med titlar blev allt längre. År 2005 deltog Janne Näränen i den internationella frisörtävlingen – Designer of the year Award och vinner först de nationella och europeiska deltävlingarna och sedan även den internationella finalen, där han får ta emot förstapriset på Kodak Theatre i Los Angeles.
2010 tog han ett kliv åt sidan som frisör och började arbeta på REDKEN och Pureology som sales representative, ett jobb som gav stor inblick i produktkunskap.
2011 Blev Janne Näränen ägare av den unika salongen Kontrast:ockholm på Birger Jarlsgatan.
Idag jobbar han som frisör på LjusbergOlsson på Sibyllegatan 17, och nu är han även Blogozines alldeles egna frisör! Vi är så stolta och glada över att ha Janne i vårt gäng. Janne kommer att skriva och tipsa er läsare om trender, produkter och frisyrer i magasinet och självklart vill vi ta tillvara på hans breda kunskap! Vill du att Janne tar upp något speciellt ämne eller har du någon fråga? Maila [email protected]
Frisör på LjusbergOlsson

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *