#blogozinekalendern 23/12 – Exklusivt PT paket från Stay True To You

#blogozinekalendern 23/12 – Exklusivt PT paket från Stay True To You

Slide1Det är det dax att öppna lucka #23 i #Blogozinekalendern 2015:

I paketet ingår 5 stycken PT timmar med super PTn Karolina Novalli. Skräddarsytt efter behovet hos den som vinner skapar Karolina och vinnarn en plan tillsammans.
I grund och botten kommer STTY från Karolinas känsla och vilja att hjälpa andra att finna sin väg till hälsa och träning utan att behöva hindras eller påverkas av “normen” och alla “måsten”.  STTY står för Stay True To You

“Jag vill skapa en träningsglädje och lättnad genom att vara tillgänglig där man behöver mig – om det är på ett gym, på kontoret, resan, annan ort eller om jag står och vaggar ditt barn i ditt hem samtidigt som jag hjälper dig att träna.”

 

STTY_Logo_Tagline_Black

 

Karolina har en bakgrund som givit henne redskapen och kunskapen i att identifiera hur man når olika mål inom träning och hälsa men viktigast av allt så har hon ett sätt att se och anpassa all träning efter just dig, dina mål och dina förutsättningar för att nå ditt mål.

Conanmark -15-283

Vill du ha en Personlig Tränare som genuint ser dig och brinner för din framgång och utveckling framför en titel då bör du testa ett pass med Karolina och Stay True To You- Training & Health.

För alla blogozineläsare som vill boka  ett STTY paket ingår en rabatt om:

10% vid bokning av 1 pass  ange kod STTY10 (gäller även vid bokning av barnträning)

30% vid bokning av minst 3 pass ange kod STTY30

Du bokar via hemsidan STAYTRUETOYOUTRAINING

OBS – sidan är nylanserad och i skrivande stund vet Karolina inte om den hinner bli klar men spara inlägget med koderna som gäller December ut. 

Undertecknad kan efter att ha testat ett pass garantera att det blir svettigt och inkluderar en mycket skön känsla efteråt.

Conanmark -15-436

 

Är det du som önskar dig detta i julklapp? Lämna isåfall en kommentar här nedan. Vinnare meddelas 21.00 23/12. Lycka till / Blogozine redaktionen

 

Conanmark -15-330