Bröllopsmässor i helgen

Bröllopsmässor i helgen

Den här helgen har vi i Stockholm haft två parallella bröllopsmässor. Blogozine tillsammans med International Makeup Center har varit representerade på båda. Den ena, som kort och gott kallas Bröllopsmässan firade 15 år på Grand Hotell i år. Dock gick den första Bröllopsmässan av stapeln redan år 2000 men då i Västerort.
På plats på Grand Hotell fanns Blogozines Julia som modellade och Armand Dommer som fotograferade. Makeup på modellerna stod International Makeup Center för och håret ordnade Roger Morgan med sitt team. Många utställare var på plats för att visa de senaste trenderna och sina bästa arrangemang. Hugade gavs också möjligheten att träna på bröllopsvalsen med ett dansproffs.

Den andra mässan som huserar ute i Nacka Strand kallas Bröllopsfeber och konceptet är i stort detsamma. En fröjd för alla blivande brudpar – ena dagen kan man besöka Grand Hotell och den andra ute i Nacka Strand för att kunna insupa så mycket som möjligt inför sin stora dag. Ute i Nacka Strand stod International Makeup Center för både hår och makeup.

Det som visades på catwalken var klassiska klänningar i olika skärningar, ibland med spets och klädda knappar i ryggen. Makeup och hår matchade temat och gick i sotat brunt mestadels med skimmer och highlight. Även håren var klassiska uppsättningar. Många av de dukningar som visades gick i antingen rosa eller guld och vitt. Vackert och, som sagt, klassiskt.

IMG_0159

IMG_0157

IMG_0145

IMG_0144

IMG_0135 IMG_0127 IMG_0133 IMG_0150 IMG_0153

Eftersom undertecknad huserat på Grand Hotell i helgen kommer bilderna därifrån.