EXKLUSIV FÖRHANDSVISNING AV DISNEYFILMEN "DESCENDANTS"

EXKLUSIV FÖRHANDSVISNING AV DISNEYFILMEN "DESCENDANTS"

Idag har Disney channel och Wonderland event exklusivt förhandsvisat filmen “Descendants” på biograf Rigoletto, på Kungsgatan i Stockholm. På plats fanns en rad kändisar med sina familjer och det bjöds på mängder av härliga godsaker från bland annat Jarcatering.

 

Disney presenterar Descendants

I kungariket Auradon är Ben, den generösa tonårssonen till Odjuret och Belle, redo att ta över tronen. Hans första kungörelse blir att erbjuda en ny start åt de bråkiga tonåringarna Mal, Evie, Carlos och Jay, som bor på De förlorades ö. För första gången får de skurkaktiga tonåringarna nu chansen att leva i Auradon och börja på privatskola med de andra barnen. Kommer de att följa i sina skurkaktiga föräldrars fotsteg, eller kommer de att välja den goda sidan och rädda riket? Vad händer när det onda möter det goda?

 

Blogozines chefredaktör Malin Tilja var på plats med sin familj. Hela familjen var mycket nöjda och tyckte att filmen var riktigt bra!

-Det bäddades för en uppföljare och vi ser fram emot att se en fortsättning. Den kommer med all säkerhet att bli en musikal också då det var mycket bra sång och musik i filmen.

Vi ger filmen betyget ++++

Läs mer om premiären och se fler bilder från Malins blogg HÄRFörhandsvisning av Descendants på Rigoletto

Foto: Peter Lulle Johansson, Cawa Media.

Se alla mingelbilder från Cawa Media HÄR

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *