Fredagstipset - Farsdagspresenten

Fredagstipset - Farsdagspresenten

På söndag är det ju Farsdag så här kommer noga utvalda förslag på present till den medvetne pappan som också bryr sig om sitt yttre:

iD Hair (ett danskt hårvårdsmärke som säljs på salonger men också i välsorterade beautybutiker) har två superprodukter för mannen. Vi tipsar om en skäggolja för den man som vill vårda sitt skägg – Black for Men Beard Oil, ca 160 SEK och deras fibervax (för håret) – Black for Men Fibervax som också går loss på ca 160 SEK.

 

fibervaxbeard-oil

 

Spana in Beard Monkey om det är så att den som skall firas har skägg – de har många bra produkter från schampo och balsam till vax, allt till skägget alltså.

Recipe for men har bra hudvård i stilrena förpackningar som gör sig snyggt i badrumshyllan och favoriten därifrån är Facial Moisturizer för ca 240 SEK.

 

recipe

 

Till mannens hårvård har American Crew bra schampon för alla hårtyper, priser från runt 130 SEK.

america

 

Vill du ha en multiprodukt för både män och kvinnor – pröva Egyptian Magic All Purpose Skin Cream. Funkar på kroppen, som makeupremover, till hårtoppar, after sun, utslag och eksem, ja vad funkar den inte till? Pris ca 260 SEK och den vet vi finns hos Banger Head bland annat.

agen

 

Snyggaste necessären att stoppa godsakerna i på resan kommer från Tiger of Sweden för knappa 1 300 SEK.

tiger-of-sweden