Intervju: Eric "Mc Steamy" Dane - Från heta läkaren Mark Sloan i Grey´s Anatomy till jordens räddare i apokalyptiska dramat The Last Ship!

För en vecka sedan var Eric Dane i Stockholm för att närvara vid den svenska lanseringen av nya serien The Last Ship.

Blogozine fick en exklusiv date efter förhandsvisningen i Kungsträdgården som arrangerades av TNT och Wonderland Event med Mia Jorpes i spetsen.

 

Tidigare har vi sett Eric Dane i succé serien Grey´s Anatomy i karaktär av den snygga plastik kirurgen Mark Sloan “Mc Steamy” som tyvärr har gått ur tiden i serien. Hur vet jag inte riktigt men han finns inte längre med.

Tror dock att Eric har fullt upp ändå dessa dagar med lanseringen på olika ställen i världen av sin nya serie ” The Last Ship” – ett apokalyptiskt drama om jordens undergång med hjälten Tom “Captain” Chandler i huvudrollen som spelas av Eric Dane. Eric har även uppdraget som producent av serien.

Vi hade ett personligt samtal intill Stockholms ström med slottet i bakgrunden. Som sig bör när man är i stan hör oljud, ljud, sirener och oförutsedda händelser som hajar till och även i denna korta film spelar dem sin roll utan att obemärkt gå förbi.

Samtalet handlade om allt från nervositet, hur man hanterar den. Om livet som skådespelare, framgångens och kändisskapets fördelar och nackdelar. Vikten av att ha en familj, ödets makt, livsåskådningar och såklart också om rollen som den nobla Tom “Captain” Chandler.

Enjoy!

 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *