Julkalenderns lucka 1. - Klassisk HY- ÖL från Babor!

Äntligen – Det är det dax att öppna lucka 1. i Blogozines julkalender 2015:

Här finns en klassisk och lyxig paradprodukten NR.1 från Babor! 

Vem ska ha den i julklapp?

 

Den klassiska rengöringsprodukten HY-ÖL – en duo som innehåller en helt unik formula som Babor fortfarande sedan 1955 är ensamma om att besitta.

Det här är en äkta klassiker och Babors paradprodukt Nr. 1 genom åren – The Art of Cleansing!

Någonting helt utöver det vanliga alltså.

En julklapp som passar den medvetna och hälsosamma kvinnan eller mannen som bara vill ha det absolut bästa i badrumsskåpet.

Den stora flaskan innehåller Babor HY-ÖL och det är:

HY-ÖL är en hydrofil rengöringsmjölk lämplig för alla hudtyper. Innehåller rena naturliga essenser av sojaböna, sesamfrö och jordnötter samt quillajaextrakt som förstärker den rengörande effekten. HY-ÖL används i kombination med motsvarande Phytoactive-produkt för den aktuella hudtypen, i syfte att avlägsna såväl fettlösliga som vattenlösliga orenheter på ett grundligt men milt sätt, utan att huden känns stram och torr efteråt. Produkten låter huden andas fritt och ger den en frisk och rosig lyster. Innehåller inga konserveringsmedel.

200ml

Den lilla flaskan innehåller Phytoactive Combination vilken innehåller det åtstramande och detoxverkande extraktet av:

Agrimonia eupatoria, särskilt utvecklat för BABOR, som börjar verka redan under rengöringen. Utvalda örtessenser av salvia, trollhassel och azulen har sammandragande effekt och återställer balansen. Huden känns rengjord på djupet och får en frisk och rosig lyster.

100ml

Du använder den genom att ta fyra pumpar ur den stora flaskan med HY ÖL som du varsamt smörjer in det torra ansiktet med – doften är gudomlig och fräsch!

Därefter tar du två pumpar av den mindre flaskan med Phytoactive Combination och smörjer in ansiktet med innan du tar kallt vatten i rikliga mängder som du först masserar upp ordentligt på huden innan du sköljer av hyn som får ett vackert glow och en fräsch blommig doft.

Du köper den tex på LYKO och får fri frakt hem lagom till jul.

Eller – du satsar på att vinna den här på Blogozine genom att lämna en kommentar om varför tomten ska ge den här lyxiga julklappen just till dig ❤️?

Är det du som önskar dig denna i julklapp? Lämna isåfall en kommentar här nedan. Vinnare meddelas 21.00 1/12. Lycka till / Blogozine redaktionen