LAST GRAB- MIDDAG I SISTA MINUTEN...

LAST GRAB- MIDDAG I SISTA MINUTEN...

Gillar du att vara spontan? Finner du dig ibland hemma med mannen/frugan med tid över men inte vet vart ni ska ta vägen? Shoppingtur med väninnorna som drar ut mot middag och vin men ingen aning vart ni ska ta vägen? Last Grab är er lösning.

Vi på blogozine kan gladligen vara del i att presentera “Sista minuten” men inom restaurangbranschen – Last Grab!

Last Grab – appen för sistaminutenbord på Stockholms innekrogar Den världsunika mobilappen Last Grab, där du kan boka sistaminuten-bord på restauranger, lanserades den 14:e september i Stockholm.

I appen kommer ett 60-tal av Stockholms hetaste krogar att i realtid lägga upp lediga bord med erbjudanden. Idag lanseras Last Grab, mobilappen som möjliggör sistaminuten-bokning på Stockholms innekrogar och tillhandahåller unika restaurangerbjudanden. Hur många har inte, efter en trevlig AW-kväll som man inte vill ska ta slut, frenetiskt letat lediga bord på stan? Med mobilappen Last Grab kan man spontant boka middag på någon av Stockholms hetaste krogar och ingen tid går till spillo med onödigt restaurangsökande. Restaurangerna lägger själva upp lediga bord i realtid tillsammans med unika erbjudanden som kan vara en gratis förrätt eller rabatt på slutnotan. I nuläget kan du välja bland ett 60-tal av Stockholms hetaste innekrogar där Publico, Nybrogatan 38 eller Hotellet är några av dem. Last Grab har flera restauranger på ingång och planerar snart att lansera appen i Göteborg och Malmö för att senare satsa internationellt.

– Vi ville ge restaurangerna ett verktyg för att kunna fylla upp sina matsalar och öka sin omsättning, samtidigt som slutanvändarna ska få något för att de bokar de sista platserna. Det är ungefär samma princip som sistaminuten-flyg, säger Jonas Gustavsson, medgrundare och VD på Last Grab.

Last Grab är framtaget utifrån insikten om att 30% av alla restaurangsittplatser i Sverige står tomma. Marknaden omsätter trots det över 100 miljarder kronor vilket ger en enorm marknadspotential. Last Grab har ett administrationssystem för restaurangerna där de själva sköter uppläggning av lediga bord och erbjudanden samt formar kampanjerna helt själva.

Melker Andersson och Daniel Couet på F12 gruppen ser en enorm potential i Last Grabs verktyg:

– Att vi som krögare själva kan styra innehållet och framförallt tidpunkten för när vi når gäster är oerhört kraftfullt och helt rätt i tiden, säger Melker Andersson på F12 gruppen.

melker och dc

En efterlängtad funktion för de kulinariska fashionistas i Stockholm som vill få möjlighet att upptäcka och njuta nya restauranger och barer man tidigare ej hittat till. Vill du se exakt hur det fungerar? Look here

Grattis Stockholm och vi ser fram emot spridning på detta exemplariska hjälpmedel inom Sverige samt utanför våra gränser.

Ladda ner appen här

 

0 Comments
Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *