Makeupartistens hemligheter stavas...

Makeupartistens hemligheter stavas...

Har du någonsin undrat hur kändisarna på röda mattan alltid lyckas se fantastiska ut med lyster i hyn?
Här kommer de enklaste knepen som ger dig samma glöd – året runt:

 

1. Preppa ditt ansikte med en primer

Makeupartisterna svär vid denna produkt i sina kit. Primern är grunden, jämnar till och slätar ut, förvandlar grådassig hy till hälsosamt vacker. Och din foundation sitter bättre och håller längre… Det finns flera varianter från dyr till billig.

Till exempel  Quickfix från Make Up Store eller Studio Secrets från Lóreal.

 

2. Pärlemor skimmer

Reflekterar ljus på huden och gör att den ser slätare och yngre ut. Blanda en droppe i din foundation innan du applicerar densamma.

 

3. Bronzer

För en solkysst glöd, använd en puderborste och svep över näsrygg, kindben, käklinje. Jag föredrar en nyans som snarare drar lätt åt det brunrosa hållet snarare än att bronzern innehåller orange undertoner.

MAC Bronzingpowder är en favorit.

 

4. Framhäv dina drag med en highlighter

För att ge ditt ansikte ett subtilt skimmer, använd antingen en highlight i flytande form och dutta eller krämbaserad highlighter. Använd den för att framhäva kindben, amorbåge, näsryggen etc. Det kommer att ge ditt ansikte en vacker glöd. Välj en nyans med ett guld eller silver underton beroende på vad du gillar bäst. Don´t overdose…. det är lätt att gå från vacker och lystrig hy till att se översminkad och plastig ut.

Chanel Eclat Lumiere Highlightning Face Pen ger det perfekta resultatet.

 

Skärmavbild 2015-03-26 kl. 22.08.35