Makeupen för vårens alla fester

Makeupen för vårens alla fester

Student, avslutningsbaler, sommarfester med vänner och jobb, ja under juni radas festerna upp varenda kväll känns det som. Vilken makeup passar dig? Gillar du vintage, glamour, en djärv makeup? Oavsett, vi har samlat favoriterna att inspireras av!

Blake Lively är strålande vacker i en stram knut och lös, busig fläta tillsammans med en solkysst hy som strålar. Addera jordgubbsrött, glansigt läppstift och du kommer skina som en stjärna!

blake

Emma Stones guldiga makeup tillsammans med en svart fransmarkering ihop med nudiga läppar ryker av lyxkänsla. Komplettera med en snygg lös knut i nacken och låt några slingor falla ner runt ansiktet.

 

emma stone

 

Kristin Cavallari kör på en sotad look och snygg hästsvans. En enkel men såååå snygg look som passar de flesta fester!

 

kristin cavallari

 

Kim satsar på mycket fransar och kalla färger i form av vit-silvrig skimrande skugga, välborstade bryn och ett beige, matt läppstift i en varm ton. Detta med en stram uppsättning som framhäver hennes ansikte och ögon och ett par stora örhängen som matchar ögonskuggan.

kim kardashian
Supermodellen Natasha Poly visar hur man bär rött läppstift tillsammans med ett utsläppt hår, stora örhängen och flirtiga fransar.

 

Skärmavbild 2015-06-01 kl. 19.03.53

Dita von Teese är vår tids Marilyn och är fantastiskt vacker med sin klassiska 50-tals look. Här är fokus röda läppar och perfekt eyeliner tillsammans med en klassisk hollywoodfrisyr med mjuka lockar och volym.

 

dita

 

 

Bilderna kommer från Pinterest