Och vinnaren i uttagningen till #blogozineworldclasswarriors2016 är...

Och vinnaren i uttagningen till #blogozineworldclasswarriors2016 är...

Så kommer äntligen det spännande resultatet som alla har väntat på denna alla ❤️-dag 2016.

För två veckor sedan gick vi ut och började leta efter en varumärkesambassadör till den holistiska hälsokedjan World Class. Vi fick in över 100 anmälningar och helst hade vi valt allihop men vi hade bara en plats. Vinnaren är en duktig kvinna i farten som oftast tänker på alla andra och sist sig själv.

Det ska det bli ändring på.

Vinnaren och ambassadören för #blogozineworldclasswarriors2016 heter Christina Nilsson.

Hej Christina, stort grattis till dig! Vi kommer kunna följa dig och din resa online inom kort. Berätta lite om ditt utgångsläge idag?

– I samband med flytt och massor av jobb med etablering av min verksamhet i Stockholm har det fått konsekvenser för min hälsa. Dels en förslitningsskada och konstant smärta i min arm sedan några månader som jag nu får behandling för. Tiden har inte heller räckt till att träna tyvärr så fysiskt är konditionen dålig, ont om muskler och jag har gått upp i vikt. Sedan många år med bakgrund som dansare har knäna tagit mycket stryk, höger knäskål har hoppat ur samt problem med ledband /ligament.

Jag är oftast frisk och har i fem år samarbetat med Holistic med dagligt intag av hälsokost och gärna 1 sund smoothie/dag.

Föreläser inom hälsa och är grundare/konceptutvecklare av Chakra Balance Dance. En kombination av dans, meditation och personlig utveckling – wellbeing och holistisk hälsa.

Gästlärare sedan 5 år på Raw Life Education i Erica Palmcrantz regi.


Rent konkret, vad vill du förbättra under det här året?

– Jag vill framförallt förbättra min fysiska hälsa med kondition, styrka, uthållighet och gå ner ca 5-6 kg. Önskar även göra en grundlig hälsokontroll för att få veta alla värden, blodtryck etc.

Vilka vill du nå ut till och inspirera genom ditt ambassadörskap?

– I mitt yrke som livsstilsinspiratör sedan mer än 10 år är det den absoluta höjdpunkten att se andra människor bli motiverade, inspireras och se glöden tändas i ögonen.

Som varumärkesambassadör för World Class Warrior 2016 hoppas jag nå ut och inspirera ännu fler som vill förbättra sin holistiska hälsa och få en inre och yttre livsstil i balans med guldkant i tillvaron. Ser fram emot att dela denna resan med er! ?

Inom kort kommer alla som vill kunna följa Christinas resa dagligen mot att planera, genomföra och nå sina mål mot en bättre hälsa och livsstil på ett hållbart sätt.

Häng med!

#blogozineworldclasswarriors2016

0 Comments
  1. Stort grattis Christina! Ska bli kul att följa dig online. Kärlek, Rebecka

  2. Varmt och stort grattis Christina! Det här kommer att bli ett ännu mer superar för dig! You got flow och goda energier. Jag lovar att följa dig på resan, kramar Gunilla <3

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *