Pressvecka på Pretto PR

Pressvecka på Pretto PR

Pressveckan hösten 2015 är i full gång och mysiga, härliga, trevliga och spännande pressevent pågår runt om i hela stan.

  
Blogozine redaktionen har besökt Pretto PR för att samla inspiration inför vintern och 2016.

Kolla bara in vad som hände.

Det blev ett event som bjöd på oanade överraskningar.


Mode ( konst ) av papper – Fantastiska kreationer

Efter att vi blivit serverade goda drinkar i stora glas, tittat på konst mode i de fina lokalerna i gamla stan mötte oss en överraskning i det innersta rummet.

Här hade Beauty Box hyrt in sig och bjöd på manikyr, ansiktsmask i 24 karat rent guld, botox och även Fillers för läpparna!


Alexandra Nilsson fotograferar när Blogozines nöjesredaktör Douglas testar Fillers i läpparna.

Självklart passade vissa på att testa på behandlingar som bjöds medan andra dokumenterade. Vi hade äran att ha med oss Alexandra ” Kissie ” Nilsson som faktiskt var den enda som inte gjorde en enda behandling. Istället var det hon som tog alla bilder och vem kan tänkas vara en bättre fotograf än en äkta proffsbloggare?

  

Obs! Det här är bara en rolig bild – Oscar har nämligen de mest perfekta, naturliga plutläpparna helt utan fillers. Kul för honom!

wpid-wp-14447403287381

Själv testade jag både Botox i pannan och fillers i läpparna för första gången. Om någon är nyfiken på hur det blev får ni kolla in i på min egen sida här!

wpid-wp-14447455129881

Bilder från Kissie.se

  @therealfakeadamtensta och @johannanswe jewelry collection donerar 50% av vinsten av dessa smycken till och med 31/10 #kämpasthlm/Hållplats Europa. Hållplats Europa hjälper flyktingar att köpa biljetter och transport till länder där de kan söka asyl. Passa på! Köp ett smycke för en bra sak. Kärlek ?#dettaärmitthem #thisishome

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *