Alla Systrars Dag

Alla Systrars Dag

Fjärde augusti är det alla systrars dag och det vill vi självklart uppmärksamma här på Blogozine eftersom vi har storslagna planer för alla våra systrar under hösten i vårt nätverk Sisters for Sister – Women´s Empowerment Network.

Under hösten kommer vi påbörjar vi arbetet med att utveckla Sisters egen workshop – Womens empowerment workshop – med den ska alla som går den bli fyllda av energi och självförtroende, mod att leva och göra det man vill, skapa det där drömprojektet, utveckla en speciell kunskap, byta jobb, ja vad det än är, stort som smått. Sisters vill uppmuntra alla systrar att samarbeta och ta vara på varandras kompetens och erfarenheter. Att hjälpa varandra att utvecklas och att så ofta som möjligt vara det där bollplanket som behövs för att föra saker framåt. Att ständigt påminna varandra om allas vårt värde, hitta inspirationen i vardagen att verkligen ta hand om sig själv både på insidan och utsidan. Ta vara på tiden och energin, lägga den på rätt saker och på rätt människor.

Med det sagt – fjärde augusti kommer alltid vara alla systrars dag och den ska vi bidra till att fira och uppmärksamma.

En liten möjlighet till er nu alla systrar, klicka på bilden nedan så har ni chans att vinna något väldigt fint från Stockholms Saltrum:

 

IMG_2985

Inte nog med det, Sisters medlemsskap kommer inkludera vårt eget handgjorda armband “SHE” ( ordinarie pris 799sek ) designat av silversmeden Lina Friberg.

Men redan nu kan du buda på ett eget SHE armband samtidigt som pengarna för det går till en bra sak. Klicka på bilden nedan för att komma till auktionen för operation smile.

L0A8588 L0A8623

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *