Trendspaning - #wearingclimatechange

Trendspaning - #wearingclimatechange

Än så länge är det ett litet surr men trenden som börjat sprida sig på Instagram under #wearingclimatechange kommer skapa ett BUZZ.

Hashtagen #wearingclimatechange syftar på att synliggöra de konsekvenser som medföljer den globala uppvärmningen, jordens medeltemperatur förväntas stiga, vilket kommer få förödande konsekvenser. Hashtagen visualiserar de globala konsekvenserna i form av en ”climate change outfit” som går ut på att gå klädd för varmt. Målet är att kampanjen skall pågå fram till COP21 Paris, Förenta Nationernas Klimatkonferens, men vi ställer oss frågan om det verkligen kommer sluta där?

#wearingclimatechange ställer idéen om dagens outfit i helt nytt ljus och idag faller allt ljus på @wearingclimatechange. Följ dem på Instagram och anslut med din #wearingclimatechange outfit.

Kampanjen gör det okonkreta klimathotet konkret.

Ingen kan längre ducka – Hjälp till att sprida budskapet!

wearing climate change COP21 Paris

 

 

Så här kan en Instagrampost se ut 2 september:

Inget är så passande för en #wearingclimatechange kampanj, som när regnet står som spön i backen! Bär dun under regntätt och Filippa K vars chefsdesigner och creative director Nina Bogstedt så spot on vann Guldknapp för deras helhet, kvalité och hållbarhetsarbete. Mer sånt för mindre regn. Peace #wearingclimatechange #reschia #hållbarkonsumtion #sustainablefashion #sustainabledevelopment #filippak #rains

emelie persson lindqvist #wearingclimatechange

 

 

En tidigare #hashtag-trend är tex. #normcore

.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *