HÖSTENS HETASTE FÄRGER

HÖSTENS HETASTE FÄRGER

Hösten är här och det är dags att förnya garderoben, plocka fram varma, sköna härliga tröjor, byta korta kjolar mot snygga byxor eller plocka fram ett par varmare strumpor. Så varför inte passa på att uppdatera din manikyr samtidigt? Byta de ljusa naglarna mot djupare, varmare färger.

 

Deep Berry

Spara det klarröda lacket till en annan dag och satsa på mer vinröda toner. Lacka naglarna med två lager av Essies Berry Hard och du är redo att möta hösten!

Finns för 79 SEK här

essie berry hard

 

Statement Blue

Ska du välja blått, välj en blå som sticker ut istället för sommarens blekblå nyanser. OPI´s St Mark`s the spot har den perfekta royale blå färgen och kommer från OPI´s höst och vinter kollektion. Kostar 155 SEK och du hittar den bland annat här

Skärmavbild 2015-09-28 kl. 22.20.04
Grönt är skönt

Den mer dämpade gröna nyansen är så snygg till höstens färger, den ska dra åt army grönt, skippa neontonerna. Burberry är helt rätt ute med sitt lack Cadet Green. Finns hos Net-A-Porter för ca 185 SEK.

 

Skärmavbild 2015-09-27 kl. 19.34.50

Guldglitter

Låt naglarna göra ett glitterstatement – glitter är ett måste för att lysa upp i höstmörkret. Favoriten är Deborah deborah  179 SEK kostar nagellacket och här finns det.

 

lippman

 

Grått, grått, grått

I stället för att välja midnattssvart manikyr, lätta upp det lite och plocka upp ett mörkgrått nagellack som till exempel OPI´s Dark Side of The Moon. Färgen skall vara matt och ska inte dra åt silver i höst. 155 SEK och finns till här

 

opi 50 shades

 

 

 

Bilderna från pinterest, net-a-porter.com, OPI, Deborah Lippman

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *