Danny, Renée och Järvheden hyllar mammor ikväll!

Danny, Renée och Järvheden hyllar mammor ikväll!

Nu är det bara några timmar kvar till årets upplaga av succéshowen Mammaboosten!

Blogozineredaktionen har fått två biljetter som vi nu tävlar ut till två mammor som vill gå ikväll kl 20.00 på Stockholm Waterfront – Vill du gå? Lämna en kommentar – Vinnare meddelas om en timma!

 

The Show, en once-in-a-lifetime-föreställning där artisttrion Renée Nyberg, Danny Saucedo och Thomas Järvheden går samman för att peppa och hylla landets alla hårt slitande mammor. Vi kan se fram emot både humor, musik och allvar i en rolig show som samtidigt inte räds
de tyngre ämnena.

Mammaboosten_pressbi#E51E49

Danny Saucedo är själv uppvuxen med en ensamstående mamma, och berättar att han har sett henne slita som ett djur genom åren.

– Det låter så klyschigt att jag spyr lite i munnen när jag säger det, men mammor har verkligen den viktigaste rollen i världen. No pressure, men det är ni som skapar oss, som fostrar nästa ge- nerations söner och döttrar, och som i längden bestämmer hur världen ser ut.

För Renée Nyberg är scenen på Mammaboosten The Show helt ny mark. Hennes programledar- vana är enorm, och hon har lett stora galor från stora scener – men att utgå från sitt eget liv och tillsammans med sina showkompanjer skapa innehållet till en hel show är helt nytt.

– Vi föräldrar har för höga krav på oss själva. Vi ska skjutsa till aktiviteter, åka på lyxiga resor, vara förstående och skämma bort våra barn. Det skapar ett dåligt samvete för många, och det behöver vi lätta på. Därför tycker jag att det är så kul att vara med i Mammaboosten – och få skapa en rolig helkväll för alla mammor.

På förra årets Mammaboosten fick en av artisterna extra mycket beröm – och i år är han tillbaka igen. Ståuppkomikern Thomas Järvheden fick nyligen sitt tredje barn och hämtar inspiration till sin humor i föräldraskapet. Just nu jobbar han på en bok som bygger på de roligaste trådarna på Familjeliv.se – material som han också kommer att använda i showen.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att stå framför den här publiken igen. Om årets mammor är något som förra årets kommer det att bli en storslagen kväll.

Läs mer på Mammaboosten.se!