LUCKA 5 - SWISH LASHES

LUCKA 5 - SWISH LASHES

Bild1

“Blink, Blink” Dags för lucka nummer 5 i Blogozine’s Julkalender och bakom dagens lucka gömmer sig en förpackning av Swish Lashes från Swiss Clinic. Ett serum för dina ögonfransar som ska ge dig fylligare och längre ögonsfransar- vilken tid passar inte bättre än nu i Juletider att förlänga den förföriska blicken mot den du vill fånga in med din  redan vackra blick? 

eyelash-2

Långa ögonfransar är ett vackert attribut men inte alla kvinnor är genestiskt försedda med långa, tjocka och friska ögonfransar. De senaste åren har fransförlängning, mascara ochögonfransböjare blivit allt mer populära men de hjälper bara temporärt samt att det självklart kostar mycket pengar och tid att underhålla.

Med Swiss Lashes ska du efter cirka 1 månad ha berikat dina egna ögonfransar med extra fyllighet och längd.

Swiss Lashes, ett av de mest sålda ögonfransserumen i Sverige lanserar nu en helt ny formula med två banbrytande aktiva ingredienser. Med Swiss Lashes 6ml får du vackra långa fransar på endast tre till sex veckor.Den banbrytande ingrediensen från Schweiz, Redensyl™, vann pris på på den stora ingrediensgalan i Barcelona ”In-Cosmetics Awards 2014” för sin vetenskapliga innovation där användningen av grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.På 10 dagar har Redensyl visat 214% längre ögonfransar jämfört med obehandlade fransar. Den andra aktiva ingrediensen, Biosaccharides™, har i studier visat en ökad överlevnad av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med hela 32%. (Källa Swiss clinic )

Jag har nu testat och påbörjat min månadsbehandling – Jag kan ju inte direkt ge er ett resultat men jag lovar att ni via bloggen ska få följa resultatet. Min första reaktion är att det är oerhört enkelt att applicera, ingen klåda (på mig i alla fall) och om effekten blir som utlovat kommer denna produkt att prisas högt.
IMG_2880

Köpa produkten kan du göra via Swiss Clinic och den finns just nu till nedsatt pris 990:- (ord. pris 1 440:-)

Vill du har en chans på att få en tidig Julklapp från Blogozine’s egna tomte så lämna en kommentar med en motivering om varför du ska vinna detta magiska serum. 

Vinnare utses 21:00 5/12

SWISSLASHES