LUCKA 6 - HÅRVÅRD FRÅN GLISS

LUCKA 6 - HÅRVÅRD FRÅN GLISS

Bild1

Lucka nummer 6, Söndag den 6:e December och 2:a advent. Dags för lucköppning och bakom dagens lucka har vi ett intensiv paket för ditt hår. Produkter från Gliss som du kan skämma bort ditt hår med inför Julens alla fester och mys. 

schwarzkopf-gliss-ultimate-repair-daily-oil-elixir_500x500

Håret är en “make it or brake it” faktor till hur vi mår och hur våra dagar blir – visst? Finns ju självklarar orsaker till varför det finns “Bad Hairday” mössor. Dessa dagar kommer vi säkert inte att kunna undvika men vi kan garanterat göra vårt bästa för att minimera dem genom att ge vårt svall bästa möjliga vård.

I dagens lucka tar vi upp en produkt som passar alla plånböcker men som även levererar bra resultat och det är Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Anti- Damage Mask i kombination med Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir

Båda 2 finner ni bland annat hos LYKO

Daily Oil Elixir ger dig 3 möjligheter:

  • För att skydda och vårda – Använd innan du tvättar håret.
  • För intensivvård – Använd i handdukstorkat hår.
  • För glansig & vacker finish med struktur – Använd i torrt hår.

Du tar 1-2 pumptag i dina längder. Jag har använt den och känslan är lätt men intensiv och levererar det den lovar.

Ultimate Repair Anti- Damage Mask – är en intensivmask som du masserar in i dit blöta hår, lämnar i endast 1 minut och sedan sköljer ur och lämnar ditt hår lätt, luftigt samt med en återfuktad känsla. IMG_2884

Vill du vinna dessa härliga produkter? Ge oss en motivering om varför du skulle vara i behov av en intensivkur av ditt hår. 

Vinnaren utses 21:00 6/12