Most Wanted 1/12 - 2014 - Angela Nakitende är hetast i bloggosfären

Most Wanted 1/12 - 2014 - Angela Nakitende är hetast i bloggosfären

Dagens Most Wanted heter Angela Nakitende och har bloggat i åtta (8) år! Förutom det är hon en mediapingla och söderböna som just är hemkommen från London där hon jobbat på PR-byrå under hösten. Grattis Angela – du är väl värd att uppmärksamma med dit roliga och personliga bloggande om fester, mode, media och allt mellan himmel och jord.  

Hur skulle du beskriva dig själv som person och bloggare?

Som person skulle jag beskriva mig som målinriktad, nyfiken och driven. Jag avskyr att förlora, det är verkligen min sämsta egenskap. Som bloggare är jag ingen speciell. Jag har alltid bloggat för min egen skull, skulle jag bestämma mig för att satsa, krävs det mycket tid och den tiden har inte jag just nu, men jag ska absolut bli bättre. Hellre få bra inlägg en många och mindre bra.

most-wanted-blogozine

Angela Nakitende – Most Wanted 1/12 -2014

Varför började du blogga och hur länge sedan är det?

Jag började blogga i mars 2006, jag har alltid gillat att uttrycka mig i text och har skrivit dagbok så länge jag kan minnas,så bloggen vart en naturlig förlängning.

Vad är ditt personliga mål med bloggen?

Har inget specifikt mål egentligen, utan mer att jag ska försöka satsa på ordentliga bilder, då jag har ett gediget fotointresse. Men återigen handlar det om tiden, bloggar utan bra bilder blir lätt tråkiga tycker jag. Men som jag sa tidigare är bloggen i första hand för mig själv, sen är det såklart kul att några läser den och vissa följt mig i 8 år, galet (!)

most-wanted-blogozine

Vilka förebilder har du?

Min främsta förebild är faktiskt min pojkvän, jag har varit rätt så trasig i själen under min uppväxt även fast jag alltid har varit driven och engagerad har inte självförtroendet och självkänslan riktigt funnits där. På två år lyckades han få mig att satsa på några av mina drömmar. Sen är han otroligt ambitiös, omtänksam och givmild för sin ringa ålder och det är sjukt sexigt. Han kommer kunna ta sig precis vart han vill.

Annars tycker jag människor överlag som gör sin grej – det finns många duktiga, speciellt kvinnor i mediebranschen som jag är i då- som är otroliga inspiratörer. Jag brukar ta lite av varje för att sedan kör mitt egna race, förhoppningen är ju att några kommer att se mig som en inspiratör eller förebild i framtiden. Alla borde bara köra sin grej och strunta i vad alla andra tycker.

most-wanted-blogozine

Om du skulle önska en sak just nu, vad skulle det vara?

Att jag och min tjejkompis bara såg till att lansera vår podcast som vi har “larvat” oss med i ett år, den har bara skickats runt bland våra vänner som väntar på mer. Stay tuned, den kommer förhoppningvis här på Blogozine inom en snar framtid.

Hur känns det att vara på Most Wanted listan som en av sveriges hetaste bloggar?

Det känns alltid kul att folk gillar det man gör. Jag är bara är i början av mitt liv och karriär. Jag är omgiven av fantastiska människor som får mig att kriga på varje dag vilket är viktigt för mig, vill hela tiden inspireras. Jag drömmer stort och hoppas kunna förverkliga en av mina drömmar relativt snart. Och tanken är väl att om podden blir lyckad att gör lite andra saker, det blir roligare då. (Om det inte dröjer ett år till, haha!) Men jag tror ni kommer gilla den, den är väldigt avslappnad och vi bjuder mycket på oss själva.

Sen vill jag avsluta med att länka till ett väldigt personligt men viktigt inlägg som jag tycker alla bör läsa och reflektera över!