Nattsudd: En onsdag utöver det vanliga

Nattsudd: En onsdag utöver det vanliga

Ett av de starkaste koncepten på Citty Costas sajt “The High Issue” (vars material numer publiceras på Blogozine) var hennes nattsudd från diverse nattklubbar runt om i Stockholm. Nu flyttar konceptet in hos oss på Blogozine, med start nu. 

IMG_1118 IMG_1111 IMG_1110 IMG_1102 IMG_1091 IMG_1083 IMG_1082 IMG_1081 IMG_1080 IMG_1079 IMG_1078 IMG_1077 IMG_1073 IMG_1071

I går var det onsdag, även känt som lill-lördag, och jag tänkte inte vara sämre än att gå ut på stan och röva loss. Jag mötte upp mina goda vänner Lizelott Sjölander och Sanna JohnssonEast för en drink (jag dricker inte drinkar, oftast, så det fick bli fyra järn istället) och sen var onsdagsfesten igång. Efter någon timma på East begav jag och Sanna oss till Kåken där det var fullt hus på uteserveringen. Det känns att våren är i luften. Efter en stunds häng i folkmassan beslutade vi oss för att gå till Vardagsrummet, nästan så tidigt som innan öppning, och överraska våra vänner som håller i klubben, bland andra Magnus Jamalde, Josefine Ronquist och Jeremie Yumba (känd från popgruppen J.E.M). Jag fick spela ett par låtar och kände mig hur nöjd och glad som helst.

När jag hade tröttnat på Vardagsrummet gick jag en kort sväng till Spy Bar innan det var dags att knyta ihop säcken och gå hem. Det gjorde jag helt rätt i, tycker jag, för nu är det dags att ladda om inför en fullspäckad helg. Jag har skrivit ihop ett par evenemangstips här på sajten som ni kan läsa här. Jag personligen kommer, givetvis, att befinna mig på Black Sun Empire på Slakthuset (i morgon, fredag) och på lördagen är det dags för den årliga Attitude-mässan på Kistamässan.