Redaktionens bästa kärlekstips på alla ❤️- dag!

Idag är det kärlekens dag men det tycker vi egentligen att det borde vara varje dag. Trots det har vi samlat ihop några personliga reflektioner på dagens Valentines tema.

Vad är det mest romantiska någon har överraskat dig med på alla hjärtans dag? 

Karolina:

Lite annorlunda här där jag ser att man inte bör behöva en dag för att visa kärlek då det är något man bör visa och måna om varje dag. De år jag kanske haft ett sämre år och jag blivit extra sedd är det jag isåfall tycker är mest romantiskt.

Calvin:

Oj, jag har alltid lyckats vara singel under alla hjärtans dag och spenderat dessa dagar med mina tjejkompisar, massa vin och allt för mycket kalorier om man säger så!

Marielle:

Förra året fick jag en enorm ask fylld med dyra praliner, blommor och en nalle av min pojkvän. Vi drack rödvin hemma och sen åkte vi och åt en fantastisk middag på restaurangen Pontus vid Stureplan.

Sara:

Jag får gå långt bak i tiden. Det måste vara när jag och min sambo hade vår första alla hjärtans dag och han var bortrest. Då hängde det ett blombud på dörren med ett fint kort. Eller i år då han mixat ihop en DJ Playlist med bra låtar. Annars behöver det inte vara så mycket, lite extra kärlek och omtanke bara.

Lisa: 

Blommor och choklad… säkert någon gång… eller några… kan inte minnas när bara…

 

Vad är det mest romantiska du själv överraskat med?

Karolina:

För mig är individuell tid med dem jag älskar, oavsett om det är mina barn, min man,min familj eller mina vänner, det viktigaste för mig att uppskatta och graden på romantik är lite baserad på mottagarens behov.

Calvin:

 Jag har ju alltså inte riktigt överraskat någon på alla hjärtans dag. Min pojkvän påminde mig bara för några dagar sedan att det snart var det annars hade jag säkerligen lyckats missa det. Så romantisk är jag på en skala 1 till 10.

Marielle:

En Thomas Sabo ring som blev favoriten i smyckessamligen. Jag träffade mitt i prick! Men jag har inte gjort någon enorm kärlekshandling som kunde passa i en chickflick.

Sara:

Hmmmm… Frukost med tända ljus kanske?

Lisa:

Helt klart för exakt fem år sedan när jag gjorde mig vacker med en stor röd blomma i håret, rött läppstift, svart kajal, tight svart klänning, satte på lite romantisk musik  i bakgrunden, satte på phooto both på videoinspelning och ringde upp papa joes pizza i Boston och med lite överdriven svensk brytning beställde en hjärtformad pizza som jag bad få levererad till min dotters pappa som då var på kurs på hbs. Därefter sprendade jag honom filmen medan jag textade att han hade ett extremt viktigt mail. Medan han tittade på filmen budades pizzan och exakt när filmen tog slut ringde de får receptionen och sa att han hade något som väntade i lobbyn. Så perfekt timing, det var nästan det bästa! Det var inte dyrt men det var roligt.

Hur drömmer du om att fira en perfekt Valentines?

Karolina:

Jag svarar samma som i första frågan –  jag ser att man inte bör behöva en dag för att visa kärlek då det är något man bör visa och måna om varje dag.

Calvin:

Den perfekta alla hjärtans dag är för mig varje dag jag spenderar kravlös tid med min pojkvän där vi inte göra någonting alls mer ön skrattar ihop, pratar och är nöjda i nuet. Men ska vi sväva iväg hade inte en kväll i ett upplyst Paris med massa champagne skadat!

Marielle:

Jag skulle vilja ta en weekend i Paris och äta middag med utsikt över Eiffeltornet, eller sitta på en strand en varm kväll i Karibien. Det vore drömmen!

Sara:

Mysfrukost med tända ljus, en dag utan måsten och, som jag skrev ovan, lite extra kärlek. En god middag med familjen. För barnen är geléhjärtan lite alla hjärtans dag så det har vi alltid.

Lisa

Drömmen är att livet alltid ska vara kärleksfullt och mjukt. Valentines är en fin symbolisk tradition som jag tycker att man ska koppla bort från all kommers och bara ägna åt att vara extra fin och kärleksfull mot alla i sin omgivning. Inte bara den man är tillsammans med. Jag kan tänka mig flera olika scenarios på perfekt valenitnes. En stor middag men familj, vänner och min kärlek där alla ser och uppskattar varandra och ger varandra positiv energi. Eller Spa vistelse på ett folktomt lyxigt spa. Att vara hemma i lugn och ro och bara tänka, vila, ta ett bad kanske. Dela en flaska champagne eller en capucino och ha ett riktigt bra… samtal…

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *