Senaste trenden: "No makeup"-makeup & 80-tals reviwal

Senaste trenden:  "No makeup"-makeup & 80-tals reviwal

chanel-ss17

Under modeveckorna för vår och sommar 2017 har Blogozine spanat in senaste trenden när det kommer till makeup. Efter att Parisveckorna passerat kan vi summera den absolut största trenden i ett uttryck: “No makeup” – makeup. Absolut störst var trenden där man måste slänga ett extra öga för att se att huden är sminkad. Hos flera av modemärken som Chanel, Dior och Miu Miu låg tonvikten på rosa toner. Chanel öste på med rosa med en dragning åt 80-talet med rouge nästan upp mot tinningarna.

För att lyckas med att få den perfekta basen krävs bra hudvård och väl återfuktad hy men också en fantastisk bas – foundation. För looken – skippa puder eller pudra bara lätt där du inte vill vara blank, men annars är trenden lyster, lyster, lyster. Arbeta in din foundation med en svamp (ren såklart) eller din favorit borste. Se till att arbeta in ordentligt och du kan dutta försiktigt med väl rengjorda fingrar för att riktigt få din foundation att smälta in i huden. Använd en primer efter att du återfuktat din hy och innan du applicerar din foundation för bästa resultat.

 

Favoriter för looken är just nu Estee Lauder Double Wear Nude, Diorskin Star eller Laura Mercier tinted moisturizer. Oslagbara med en primer från Tom Ford, Illuminating Primer.

 

Här ser ni tydligt Chanels 80-tals vibe tillsammans med en fab hy:

chanel-ss17

Miu Miu:

miu-miu-ss17

Bilder lånade från models.com

 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *