VACKRARE HY

VACKRARE HY

skin

 

Tips för vackrare hy är något vi aldrig får nog av. Hur kan vi få den där glödande looken och vilket serum är bäst, vilka behandlingar fungerar, kan man äta sig till vackrare hy, retinoler – är det bra? Några enkla tips som kommer att hjälpa garanterat.

 

Skippa eftermiddagskaffet. Har du någonsin hört uttrycket “du är vad du äter”? Byt ut eftermiddagskaffet mot en näringsrik dryck i stället. Pröva en grön juice istället, det hjälper till att syresätta din hy och stimulerar lymfdränaget så förutom mer lystrig hy så dämpar det vätskeansamlingar som ger upphov till att du ibland kan se och känna dig lite pluffsig.

 

Omega-3 – Omega-3 är viktigt för hudens naturliga barriär och hjälper till att skydda mot föroreningar och solskador. Enkelt att tillföra din kost, lägg några linfrön eller valnötter på salladen och du tillför viktiga fettsyror till din kost. Svårare än så är det inte. Som plus ökar omega-3 hudens förmåga att bibehålla fukt i huden.

Bästa tipset – ansiktsbehandlingar. Försök, om plånboken tillåter, att gå på en ansiktsbehandling en gång i månaden. Inget du gör hemma kan ersätta en professionell behandling anpassad efter just din hudtyp. Och hur skönt är det inte efteråt och hur ren känner man sig inte?

Leta efter ingrediensen Neroli Oil. Oljan hjälper till att öka blodcirkulationen vilket i sin tur ger dig härligare lyster.

Glöm inte att exfoliera – gör det till en vana att en till två gånger peela bort de döda hudceller som ligger på ytan efter celleförnyelse. Huden kan ta emot ingredienserna i dina ansiktsprodukter och dessutom får du en perfekt “canvas” för din makeup. Vad gör ingredienserna för nytta om de inte kan tränga ner i hudlagren? Välj en mild och skonsam peeling. Har du acne skippar du peeling, prata med din hudterapeut om hur du bäst tar hand om din hy.
Lymfdränerande massage som du faktiskt enkelt kan göra hemma gör susen för din hy. Transporterar ut slaggprodukter och vätska.För torr hud, massera huden i cirkulära rörelser uppåt. Starta vid nedre delen av halsen på sidorna där dina artärer är. Massera i mjuka cirklar uppåt, mot käken, upp vid sidorna av ansiktet och runt ögonen. Har du däremot lite fetare hy och acne så gör du rörelserna motsatt och börja på i pannan och dina ögon och arbeta neråt i cirklande rörelser. Använd lätta fingrar.

Vatten -ett glas vanligt dricksvatten varannan timme. Så enkelt men gör så mycket. Just do it.

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *