WE HEAR

WE HEAR

Listening

Det är söndag – många avrundar en arbetsvecka – många har en vecka av upplevelser och intryck som ligger och skapar tankar. WE HEAR kommer att bli Wellness sätt att höra dig. Vi kommer att skapa en livesändning via Periscope där vi tar upp frågor från er läsare, vi kommer att ta in gäster som kan skapa ett intresse och ge er svar på frågor. Varje onsdag eftermiddag kommer vi att lägga en artikel som skapar ett tema för söndagar WE HEAR – via Blogozine Wellness Facebooksida kommer du att kunna ställa frågor innan vi startar sändningen via Periscope och självklart under sändningen kan du skapa en debatt via Facebook eller direkt i livesändingen. 

Att kunna skapa ett liveforum är något vi diskuterat länge – att kunna svara på frågor, skapa medvetande och interaktion med dig som läsare. Vi vill höra dig – vi vill se dig och möta dina behov från oss som magasin, från oss som inspiratörer. För oavsett om vi sitter på vår egen kammare och kommer fram med bra upplägg kanske vi kan skräddarsy det lite till för att passa dig. Vi skapar säkert även frågeställningar kring ämnen vi skriver om vilket ni även kan ta upp med oss live.
Vi hoppas att du gillar detta och första livesändningen blir Söndag 24:a Januari kl 19:000- 19:30 där temat kommer handla brett om träning, du kan ställa alla frågor du vill runt träning. På onsdagen innan kommer vi att släppa vilka som kommer att synas i rutan och svara på dina frågor…

 

Vi  ses den 24:e Januari

/Wellness Redaktionen

 

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *